Свързани новини

09.10.2009 13:52

Берлускони: Правителството има подкрепата на избирателите

Видян 1280 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Италианският премиер Силвио Берлускони заяви, че няма нужда партията му да организира голям митинг в негова подкрепа, защото правителството му е било "легитимирано" при всеки един от последните избори от "подкрепата на избирателите", информира БГНЕС.


Така той отговори на призивите на някои негови привърженици италианците масово да излязат на улицата, за да го подкрепят и да протестират срещу решението от сряда на Конституционния съд да отмени имунитета му срещу наказателно преследване, което ще изправи съдебната машина срещу него. "Ние сме в управлението, ние се ползваме с народен консенсус, който се увеличи. Ако има правителство, което е легитимирано от подкрепата на избирателите, това е нашето", заяви Берлускони пред телевизия TG5 на неговата компания Медиасет. "Ясно е, че ние имаме мнозинството и ние ще управляваме пет години", каза още италианският премиер, подчертавайки, че дясноцентристката му коалиция "спечели убедително националните избори" през април 2008 г., както и "/последните/ местни и европейски избори" през юни м. г. "Ние продължаваме да управляваме и ще се защитаваме на първо място чрез действия", обясни Берлускони.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей