БАТ България представи на българския пазар най-новия модел на иновативното устойство glo™ – glo™ hyper X2.
20.10.2022 12:13

БAT България представи glo™ hyper X2 – последната иновация за нагряване на тютюн на компанията

Видян 1185 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

БАТ България представи на българския пазар най-новия модел на иновативното устойство glo™ – glo™ hyper X2.


Това е последната иновация в портфолиото на бързо развиващата се глобална марка за нагряване на тютюн на БАТ – glo™. glo™ hyper X2 предлага на потребителите усъвършенствана технология за индукционно нагряване в компактен корпус, който осигурява лесен захват и преносимост. Устройството е оборудвано с функция за по-бързо нагряване, светодиоден индикатор за състоянието на батерията, иновативен механизъм за хигиена, и ще бъде налично в разнообразни цветови комбинации.


glo™ hyper X2 се предлага в търговската мрежа у нас от 17 октомври 2022 г. с тютюневи стикове за glo™ hyper X2 под утвърдената марка на премиум бранд в България. Продуктите ще са налични на национално ниво в широката търговска мрежа, както и в почти всички големи търговски центрове, като The Mall и Paradise Center в гр. София; Grand Mall, гр. Варна, Mall Plovdiv, гр. Пловдив. Повече за продукта и предлагането му на пазара у нас може да се намери на www.myglo.bg


„Представянето на пазара на glo™ hyper X2 бележи още един ключов етап в трансформацията на нашата компания. glo hyper X2 е най-новото и усъвършенствано устройство за нагряване на тютюн на БАТ и предлага много иновативни функции, отговарящи на потребителските очаквания. Радвам се, че скоро след световната премиера на glo™ hyper X2, имаме възможонстта да го представим и на българските потребители“, заяви Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ България.
Наскоро БАТ публикува резултатите от едногодишно проучване в реална среда на glo™*, което показа, че пълнолетните пушачи, които са преминали изцяло към glo™, са постигнали значителни и устойчиви подобрения в няколко показателя за потенциална вреда в сравнение с тези, които са продължили да пушат.

„Резултатите от това проучване са най-важните данни, които някога сме генерирали за glo и за категорията на продуктите за нагряване на тютюн като цяло.


Окончателните резултати от нашето едногодишно клинично проучване* на glo™ предоставиха нови важни данни, които допълват доказателствата в подкрепа на glo™ като продукт с намален риск**“, посочи Марк Форстър, Ръководител регулаторни и научни въпроси на Групата БАТ.


*Едногодишното проучване се основава на тестването на предишни модели устройства glo,
предхождащи hyper X2.
** Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв