Свързани новини

25.09.2012 12:50

Бащата на Яна: Ако оправдаят Чеци, ще го убия

Видян 1420 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Разследването за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина миналата година приключи. Единствен обвиняем засега остава Николай Русинов-Чеци. Бащата на убитата Явор Кръстев е уверен, че Чеци е упоил дъщеря му и след това я е убил.

“Знам, че е била упоена, сигурен съм в това. Русинов я е упоил с хлороформ и после я е убил”, заявява разгневеният Кръстев пред “Телеграф”. Той е уверен, че обвиняемият е действал сам, а не със съучастници, както смята разследването. “Има още два косъма, но те може да са на всеки, дори мои”, добавя бащата. 


“Ако оправдаят Чеци за убийството на Яна, ще го убия, ще го пратя в гроба при дъщеря си, а аз ще ида на негово място”, заканва се Явор Кръстев. “Не просто вярвам, сигурен съм, че той е убил Яна, и обещавам да направя всичко по силите си да си плати за стореното”, категоричен е почерненият баща. 


“Този човек трябва да бъде разстрелян. Вярвам в правосъдната ни система и мисля, че ще бъде осъден доживот. Ще стигна до чужбина, ако трябва, за да го видя да гние зад решетките”, заявява Кръстев. Категоричен е, че ще убие Чеци, ако нищо друго не свърши работа. 


Предстои Кръстев да обсъди с адвокатката си каква сума ще иска от Русинов. Ако ги вземе, той смята да ги дари на фондация или детска градина, защото не искал пари за себе си.


Очаква се обвинителният акт да бъде внесен до края на октомври. 



Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за