Свързани новини

20.12.2020 11:12

Бърборковците да сравнят направеното за 50 г. с работата ни за 10 г.: Борисов

Видян 1921 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Депото е било спряно през 1986 г. Сега коя година е? Тези, които обичат да бърборят много, да видят какво те са направили за 50 г. и да го сравнят с нашата работа за 10 г., заяви премиерът Бойко Борисов, който е на инспекция в Пазарджик на чисто нов завод с модерни инсталации за обработка на отпадъци.


Депото ще доведе до пречистване на въздуха и това ще рефлектира върху здравето на хората, каза Борисов.


По думите на Борисов процесът на рекултивация на депото и изграждането на новите инсталациии струва милиони, "а да хвърляш боклуците по ливадите е безплатно". Затова не е правено 30 години, допълни той.


Инвестицията е за около 19 млн. лева, посочи кметът на Пазарджик Тодор Попов, който показа на премиера новите съоръжения. Кметът отбеляза, че до края на годината започва изграждането на западния околовръстен път на Пазарджик, което ще помогне за извеждането на тежкия трафик, който идва от Велинград и Пещера, и благодари на премиера.


Министър Емил Димитров обяви, че се рехабилитира мрежата по част от Баташкия водносилов път, с което ще се даде възможност на всички земеделски производители да бъдат захранени с необходимото количество вода.


Всички производители на ориз в Пазарджишко ще бъдат захранени с необходимото количество вода тази година, поясни още екоминистърът.


Ще субсидираме общините допълнително, за да има по-високи заплати за лекарите и сестрите, които отиват да работят в провинцията. Сега разработваме програма за жилища. Тук ще направим реновация на сграда, която да се дава на медицински сестри, за да могат да учат. Ще могат да го ползват и лаборанти. Проектът е за 7 млн. лева, заяви проф. Ангелов.


 Виж видео тук!




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Тихомир Томов 20.12.2020 14:20

    За простака и мастиите край него почивен ден няма .....................

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 20.12.2020 12:33

    С парите на месното туземно население, дава акъл еднокнижния тулуп !!! А тези, които много бърборят, да видят какво са направили за 50 г.!!! Ами това, което 30 години го разграбвате, рушите и продавате на безценица, и все още има за рушене, разграбване и продаване, много трябва да е било !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

козирог