Свързани новини

16.01.2014 10:18

Банката за развитие с нова програма за българските студенти

Видян 1177 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българска банка за развитие (ББР) ще развива специална програма, насочена към българските студенти. Стартът й бе даден днес с подписването на споразумение за сътрудничество между финансовата институция и Университета за национално и световно стопанство. Документът ще даде възможност на младежите от УНСС да се запознаят отблизо с дейността на банката, а някои от тях и да започнат кариерното си развитие в кредитната институция.


По време на семестриалното обучение бъдещите икономисти ще получат практически знания както за процеса на работа в ББР, така и за развитието на банковия сектор в страната и приоритетите на европейската парична политика.


По думите на Главния изпълнителен директор Димо Спасов Университетът за национално и световно стопанство е доказал, че произвежда едни от най-добрите български икономисти и финансисти. „За нас е изключителна чест това да бъде първият ни партньор, с който ще работим за повишаване на практическите знания на българските студенти”, допълни той и уточни, че банката предстои да реализира подобно сътрудничество и с други висши учебни заведения у нас.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.