Свързани новини

01.03.2011 12:35

Бамбините на Берлускони се страхували от СПИН

Видян 1679 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Клуб от десетки момичета, потенциално болни от СПИН, се събра около италианския премиер Силвио Берлускони. Пищните бамабини, участвали в разюздените купони във вилите на магната, през цялото време били под ужасяващо напрежение, че може да са пипнали СПИН от него, съобщи прокуратурата в Милано.


Доказателствата се базират на текстови съобщения, които красавиците си разменяли миналата година. За щастие на всички, участвали в оргиите, медицинските изследвания за всякакви венерически заболявания били отрицателни.


„Направи ли това? Всичко ли е наред?“, се казва в един от SMS-ите, изпратени от неизвестна жена на 8 януари 2010 г. „Всичко е нормално. Левкоцитите са в норма, няма СПИН“, отговаря й друга.


„Знаеш как е, когато някой спи с 80 жени, никога не може да си сигурен“, пише в трето съобщение. „Когато сме там, той не си ляга до 4 часа сутринта. Може да не си легне цяла нощ, сменяйки една след друга“, оплакват се професионалистките.


Освен опасенията за всякакви болести, бамбините на Берлускони били недоволни и от подаръците, с които шефа на Милан им се отблагодарявал. Моделът Барбара Гуера се оплаква на приятел от колата, която премиерът й подарил. „Бясна съм. Вчера това момиче дойде с Мини Купър, който той й дал през юли, а на мен през юни ми даде Smart. Сега, заклевам се, ще му поискам друга кола“, пише амбициозната хубавица.


Силвио Берлускони е обвинен в участие в проституция с непълнолетни и злоупотреба със служебното положение с цел укриване на това престъпление. Очаква се на 6 април да започне делото Руби, според което непълнолетната мароканка Карима Махруг, е правила секс услуги на шефа на футболния гигант Милан.



Етикети
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак