Свързани новини

07.03.2011 16:43

Бамбините на Берлускони качили Кадафи на трона

Видян 1339 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нови скандали от старите ленти на италианския премиер Силвио Берлускони излязоха на бял свят. Първо бе замесен неговият руски колега Владимир Путин, а сега и нашумелият с тиранията и кръвопролитията си либийски държавен глава Муамар Кадафи. Оказа се, че шефът на Милан е помогнал на тиранина на Джамахирията оглави Африканския съюз през 2009 г., но не как да е, а благодарение на две професионални компаньонки, пише в. Дейли телеграф.


Английският всекидневник се позовава на разкрития, направени пред арабския вестник Аш Шарк ал Аусат, от бившия шеф на дипломатическия отдел на Кадафи – Нури ал Мисмари, който напусна този пост и замина в изгнание в Париж, след като беше служил цели 34 години.


Преди две години Муамар Кадафи бе избран да оглави Африканския съюз, който обединява 53 държави от Африка. Според Мисмари Берлускони пратил две от бамбините си да завъртят главата на африкански лидер, който бил против оглавяването на Кадафи. Подмолната схема провървяла и либийският държавен глава постигнал своето.


Бившият сътрудник на либийския лидер твърди, че от там дошъл изразът бунга-бунга, който в Италия днес се използва във връзка с Рубигейт и е една от любимите игри на премиера. Бунга-бунга е африкански еротичен ритуал, при който Берлускони танцувал с пищните си гостенки без дрехи, а след това се хвърляли в басейна.


„Всеки му целуваше ръцете. Държавни глави, премиери. Не се ли срамуват сега“, пита Мисмари.


Впрочем, Кадафи много си пада по тънката част и дарява сетивата си с женски прелести. Именно затова личната му охрана е от 13 умопомрачително красиви украинки, всяка от които обаче е машина за убийства.


Междувременно обстановката в Либия става все по-тежка и напечена.


Експерти по отбраната на САЩ планират редица военни варианти по суша, въздух и вода в Либия, в случай че Вашингтон и съюзниците му решат да се намесят в страната.


От началото на протестите в северноафриканската страна са загинали над 1000 души като жертвите се увеличават с всеки изминал ден.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.