Българската серия медицински мобилни приложения Feia стъпи на немскоговорящия пазар

Свързани новини

31.01.2024 09:44

Българската серия медицински мобилни приложения Feia стъпи на немскоговорящия пазар

Видян 443 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Над 90% от бъдещите майки ползват приложението, което има амбицията да се превърне в универсален референт за бременност и женско здраве


Най-успешното мобилно приложение за бременност и майчинство в България Feia направи първата си крачка към експанзия на чуждите пазари. Компанията пусна първата си чуждоезична версия на немски език за потребителите в Австрия, Германия и Швейцария под името "GAIA Schwangerschaft" (първична древногръцка богиня, олицетворяваща Земята и "майката природа") и отвори офис във Виена.


"Създаването на клон на дружеството в немскоговорящия свят позволява изграждането на локална мрежа от контакти и партньорства с цел по-бързо и качествено навлизане на пазара. Първата стъпка от планираната експанзия вече е факт и с това Feia бележи съществена стъпка в развитието си", коментира пред Dir.bg д-р Димитър Георгиев, един от инвеститорите в дружеството.


Според създателите на мобилното приложение товa е дълго планирана цел, с която те ще разширят значително обхвата на потребителите си и извън рамките на България и българския език.


Следващите планирани пазари включват Румъния, Испания и Латинска Америка. Целта на екипа е да създаде локализирана информация за всеки един от тези пазари, съобразена с местните медицински стандарти, правни норми и потребителска персонализация. Това е и едно от конкурентните предимства, с което Feia се отличава от масовите мобилни приложения за бременност, които предлагат предимно обща информация за физиологичните аспекти на бременността.


Освен пазарното развитие на бранда, от тази година Feia започна активно работа по интеграция на модули, съпътстващи останалата част от живота на жената - менструален календар, фертилност, родители, постпартална депресия и др. Чрез интелигентна система за навигация, захранвана от AI, приложението ще предлага персонализирана информация, спрямо текущия период от живота, интересите и здравето ѝ. Целта е Feia да се превърне в универсален спътник на жената и семейството ѝ през по-голямата част от живота им.


Този месец Feia празнува своя 6-ти рожден ден. През годините компанията и продуктите се развиват и усъвършенстват както технологично, така и функционално. Feia се превръща в синоним на доверие и квалифициран източник на информация.


Приложенията на Feia имат над 250 000 инсталации в 63 държави, а през 2022 приложението Feia Бременност получи и награда за най-добро мобилно приложение от Mother and Baby Awards Bulgaria.


Приложенията са достъпни безплатно за iOS и Android и може да бъдат свалени и за българския, и за немскоезичния пазар.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.