Свързани новини

20.02.2020 12:07

Българин загина при масова стрелба в Германия

Видян 1543 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Крайнодесен немец уби най-малко 9 души и рани петима при стрелба в югозападния град Ханау в провинция Хесен. Много от жертвите са с миграционен произход, като сред тях има и българин. Мъжът е работил в едно от заведенията в района, съобщи бТВ. Телевизията се е свързала с братовчедката на загиналия мъж. Смяната му трябвало да бъде 18 ч. до 2 ч. през нощта. Когато се чули за последно по телефона, не казал да има някакъв проблем в заведението.Според медийни публикации сред останалите жертви са петима турци, босненец и полякиня. По информация на местните медии всички жертви от двете нападнати заведения са мигранти.Сред тях има и бременна жена на 35 години, която е и майка на две деца. Ханау се намира на около 25 км източно от Франкфурт. Населението на града е около 100 000 души.Извършителят е оставил писмо, в което признава деянието си и изразява крайнодесни възгледи, пише в. Билд.


В него той говори за необходимостта от унищожаване на някои народи, чието изселване от Германия вече не е възможно. Няколко от жертвите на атаката му са кюрди.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец