България ще стане буферна зона, в която ще настаняват милиони неканени гости.
Трябва най-напред да почистим собствения си, български двор, като изгоним - ако трябва и с камъни - негодниците от послушното и угодническо „евроатлантическо“ правителство, пише в своя позиция бившият министър на отбраната и вицепремиер по сигурността в периода 2017-2021 г. Красимир Каракачанов.

Свързани новини

02.01.2024 09:24

България ще стане буферна зона, в която ще настаняват милиони неканени гости: Каракачанов

Видян 1799 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


България ще стане буферна зона, в която ще настаняват милиони неканени гости.
Трябва най-напред да почистим собствения си, български двор, като изгоним - ако трябва и с камъни - негодниците от послушното и угодническо „евроатлантическо“ правителство, пише в своя позиция бившият министър на отбраната и вицепремиер по сигурността в периода 2017-2021 г. Красимир Каракачанов.


Ето цялата му позиция, публикувана във Фейсбук страницата му:
Мижитурки и негодници унищожават България!


Вчера научихме официално това, за което вече се говори от две седмици – България ще получи разрешение за въздушен Шенген, ако се съгласи да ѝ бъдат върнати нелегални емигранти от Европа!


Научихме „добрата“ новина от австрийския министър на вътрешните работи Герхард Карнер. Той обяви три условия. Най-нахалното е третото: „България и Румъния да приемат бежанци, търсещи убежище, особено от Афганистан и Сирия.“. И още: „Въздушен Шенген ще има само когато трите условия бъдат изпълнени.“. Тоест, получаваме „благодеянието“ не веднага, а някъде в бъдещето, когато бъдат изпълнени условията. Кога някога? Вероятно когато се напълним с нелегални мигранти и България заприлича на Кабул или ивицата Газа!
Всъщност т.нар. „въздушен Шенген“ не е никакво разрешаване на въпроса. Това само ще облекчи пътуващите на екскурзия до Европа български граждани. За сухопътния Шенген, който тормози българския бизнес и му нанася финансови загуби, въобще не се коментира.


Правителството се опита да се покрие с мълчание и само дежурните им „експерти“ и обслужващите ги медии се опитват да ни замазват очите с нелепи обяснение, че нищо ново не се е случило, а всъщност България така или иначе е длъжна според Дъблинските споразумения от 2013 г. да приема онези нелегални мигранти, които са заловени и регистрирани, когато са преминавали нелегално нашите граници на път за Европа.
Но нещо много важно се пропуска от изявлението на австрийския министър. Той заяви дословно: „Да приемат обратно бежанци, особено от Афганистан и Сирия – това са условията, по които вече се договорихме.“!!!


Тоест Денков и Габриел вече са се съгласили. Неслучайно всичко това се случва между коледните и новогодишните празници, парламентът е разпуснат във ваканция, гражданите празнуват и се са разбягали по курорти, вили, села и в чужбина. Всичко ще мине между ракията, киселото зеле, чалгата и фойерверките - ей така, между другото. Тези, които се усетят, ще теглят по една псувня на правителството и Австрия, но пак така между другото.
Всъщност вината не е в Австрия. На нея просто ѝ е отредена ролята на лошото ченге. На Австрия и Холандия. Но след спечелването на изборите от националиста Вилдерс в Холандия, който е евроскептик и няма да играе по свирката на Брюксел, фронтмен в този мръсен сценарий остава Австрия.
Защо казвам сценарий? Каква е играта на ултралибералите, управляващи в момента Европейския съюз от Брюксел? Западноевропейските държави се препълниха с араби, африканци и афганистанци. Само в Германия за последните 6-7 години те са над 3 млн. души. По неофициални данни за същото време в ЕС са нахлули между 6 и 7 млн. нелегални мигранти и продължават да прииждат. Като добавим и онези, дошли през последните 25-30 години, плюс поколението, което се е родило в Европа за това време, това са близо 20 млн. души. Хора, които не се интегрират, а се капсулират в гета, строят джамии, радикализират се и се включват във всевъзможни ислямистки организации, които тресат Европа с насилие и атентати.


Европейските граждани започват да се събуждат и да противодействат, гласувайки през последните няколко години за националистически, популистки или откровено антибрюкселски настроени партии. В Унгария отново спечели Орбан, тази година го последва Словакия и Мелони и Салвини в Италия. Преди месец Вилдерс – в Холандия. Социологията показа, че на изборите през 2024 година в Австрия ще спечели „опасната“ Партия на свободата, а в Германия - обявената за дясна, нацистка и проруска Алтернатива за Германия. Пак според социология, ако във Франция днес се проведат избори, антиглобалистката Марин льо Пен ще отвее либерала Макрон, а на пролет има избори за европейски парламент. Ето този страх тресе глобалистите в Брюксел, че ще загубят властта и привилегиите си, а не че Европа се превръща в гето!


И каква е целта? Да се отърват от нелегалните мигранти, прехвърляйки ги към Източна Европа. Не да ги спрат! Друг да поеме горещия картоф. И това не е нова тяхна игра. Опитват се да го наложат през последните поне 4-5 години, позовавайки се на т.нар. Дъблински споразумения, солидарността в Европа и други подобни глупости. Казвам го най-отговорно като бивш вицепремиер по сигурността, който се е сблъсквал с тези техни опити. Само че тогава тези номера не минаваха в България не защото Борисов беше против, не минаваха, защото националистите бяха в правителството и му бяхме заявили на ББ, че ще го свалим с гръм и трясък, ако клекне на подобни искания. Сега, както виждаме, при „евроатлантическата“ сглобка ББ е кротък като агънце и с комсомолски плам изпълнява задачките, поставени му от Брюксел и посолството, без да гъкне. Даже се престарава в угодничеството си към началниците! Да не забравяме, че външният министър Габриел, която е договаряла споразумението с Австрия, е от ГЕРБ.
Както на всички е ясно, нито Унгария, нито Полша, Словакия или Чехия ще приемат да се наводнят с нелегални мигранти. За това най-удобна е България! Защото сега се управлява от абсолютно некадърни и безлични политици, които нямат достойнство да защитят страната си и българския народ, а на всичкото отгоре са зависими от собствените си страхове и от възмездието, което им се полага, и затова са „свалили насраните си гащи“ пред Брюксел!


А и България не е случайно избрана. На фона на пренаселената Европа България е най-рядко населената държава със застаряващо население, което всяка година намалява, младите хора, които могат да окажат съпротива, емигрират в чужбина, а и страната се управлява от послушно и безлично „евроатлантическо“ правителство.
Какво ни очаква? Първо ще започнат да ни връщат преминалите през България афганистанци и араби, които са десетки хиляди, а веднага след това ще ни превърнат в буферна зона, в която ще бъдат настанявани предстоящите вълни от насочили се да се преселват в Европа милиони неканени гости.


Аз задавам въпроса защо България трябва да плаща цената на идиотска западна политика в Близкия Изток, Африка и Афганистан. Ние, българите, ли направихме гражданските войни в Северна Африка, известни като „Арабска пролет“? Ние, българите, ли продължаваме да грабим ресурсите на черна Африка и сме докарали африканците до глад и мизерно съществуване? И не на последно място – ние, българите, ли поканихме т.нар. „бежанци“ да дойдат в Европа? Ние или бившата германска канцлерка Ангела Меркел!? Хайде тогава глобалистите в европейските столици да си плащат греховете сами.


България трябва да каже ясно и силно СТИГА! СТИГА на двойните стандарти и двуличието, СТИГА на униженията над българите и другите източноевропейци. СТИГА на унищожаването на християнска и национална Европа. Но за да кажем СТИГА, трябва най-напред да почистим собствения си двор, като изгоним - ако трябва и с камъни - негодниците от собствения си български храм, които не само не защитават интересите на българския народ, но са изправили България пред опасността след няколко години да спре да съществува като дом за нашите деца.
Красимир Каракачанов,
бивш министър на отбраната и вицепремиер по сигурността


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог