България Еър

Свързани новини

25.10.2023 11:53

България Еър продължава да изпълнява чартърните си полети до Египет

Видян 430 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Във връзка с медийни публикации относно провеждането на организирани пътувания на туристи до Египет и Йордания „България Еър“ уведомява пътниците, че планираните чартърни полети до курортните градове в Египет се изпълняват по предварително обявеното разписание и в пълен обем през есенния сезон.

Авиокомпанията поддържа постоянна комуникация и връзка с туроператорите и агенциите, които са нейни основни партньори при осъществяването на груповите пътувания на българските туристи до египетските дестинации Хургада и Шарм Ел-Шейх. Чартърните полети на „България Еър“ до/от Египет ще бъдат изпълнени по предварително планирания график за сезона.

Екипът на националния превозвач се придържа към официалната информация и оценките за риска, които се дават от ресорните министерства и държавните власти за пътуванията зад граница. Според последните публикувани указания и препоръки на МВнР курортите в африканската държава Египет се определят като дестинации с по-ниско ниво на риск и няма забрана за изпълнение на редовни и чартърни полети.

„България Еър“ следи непрекъснато развитието на ситуацията в Близкия Изток, като се стреми преди всичко да гарантира безопасен превоз на българите зад граница, както и спокойното прибиране на туристите у дома, след края на почивката им в курортния град Шарм Ел-Шейх в Египет.

За актуална информация следете официалния сайт на националния превозвач, както и профилите на авиокомпанията в социалните мрежи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема.