Свързани новини

22.07.2013 17:22

Бъкстон и центърът без вода в сряда

Видян 1374 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 24 юли (сряда), съобщиха от пресцентъра на дружеството.


Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал по бул. „Цар Борис ІІІ”, жк. „Бъкстон”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Цар Борис ІІІ” от ул. „Пирин” до бул. „Тодор Каблешков”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Казбек” ъгъла с ул. „Белмекен”.


 Според съобнщението след реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.


На същата дата  във връзка с подмяна на неработещи спирателни кранове с цел намаляване зоните за спиране на водата във водопроводната мрежа по бул. „Христо Ботев” Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по бул. „Христо Ботев” (нечетни номера) от ул. „Пиротска” до бул. „Сливница”; карето между бул. „Христо Ботев”, ул. „Цар Симеон”, ул. „Опълченска”, бул. „Сливница”.


Ако  строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на: ул. „Св. Св. Кирил и Методий” и ул. „Средна гора”; бул. „Христо Ботев” и ул. „Св. Св. Кирил и Методий”.


 Водата ще бъде спряна и в района на с. Кокаляне от 8:00 до 18:00 часа” .


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ДА! Комат в името на формата

ДА! Комат в името на формата

Къде отивате, ако сте в София през ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион