Администрацията на американския президент Джо Байдън "не разбира" руснаците, ако очаква икономическите санкции и загубите на фронта да намалят подкрепата за президента Владимир Путин, заяви унгарският министър-председател Виктор Орбан.

Свързани новини

30.08.2023 18:00

Байдън не разбира руснаците: Орбан

Видян 888 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Администрацията на американския президент Джо Байдън "не разбира" руснаците, ако очаква икономическите санкции и загубите на фронта да намалят подкрепата за президента Владимир Путин, заяви унгарският министър-председател Виктор Орбан.

Фокусът на западната политика е върху това "как да се осигури повече свобода на хората", докато за руснаците основен приоритет е националното единство, заяви Орбан пред американския журналист Такър Карлсън в интервю, публикувано в X (бивш Twitter) в сряда.

"Това създава един вид военен подход [от страна на Русия]... винаги върху сигурността, безопасността, буферната зона, геополитическите подходи", обясни унгарският премиер, като заяви, че това отношение е "легитимно" предвид историята на Русия.

"Те не разбират правилно руснаците", каза Орбан за ръководството на САЩ. "Това е трудно нещо, особено когато между теб и Русия има океан".


Не можем да ги победим [с настоящата стратегия]. Това е невъзможно. Те няма да убият лидера си, никога няма да се откажат, ще запазят заедно страната и ще я защитават.

Карлън попита Орбан какво може да се случи с Русия и нейния ядрен арсенал, ако Западът успее да "убие" Путин. Унгарският премиер отговори, че хората са забравили, че когато Путин първоначално пое властта от Борис Елцин през 2000 г., най-големият страх на Запад беше, че той ще се окаже слаб и ще настъпи анархия. Ако свалянето на руския президент наистина е цел на Вашингтон, това е "грешка" и "повече от опасно", добави Орбан.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което