Свързани новини

04.03.2021 16:38

Байдън не ни поздрави за 3 март

Видян 2316 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът Румен Радев получи поздравителни писма от държавни глави от цял свят по повод отбелязването на Националния празник на Република България - 3 март.


Поздравителни адреси получихме от: Руската федерация Владимир Путин, императора на Япония Нарухито, краля на Испания Фелипе VI, краля на белгийците Филип, президента на Германия Франк-Валтер Щайнмайер, кралицата на Обединеното кралство Елизабет II, президента на Румъния Клаус Йоханис, президента на Унгария Янош Адер, президента на Ирландия Майкъл Хигинс, президента на Чехия Милош Земан, президента на Хърватия Зоран Миланович, президента на Швейцария Гай Пармелин, президента на Латвия Егилс Левитс, президента на Египет Абдел Фатах ас-Сиси и много други представители на международни организации.


Веднага се забелязва, че в този списък липсва името президента на САЩ Джо Байдън.  Напомняме, че досегашната администрация в Белия дом начело с Доналд Тръмп не пропускаше да ни поздрави за националния празник.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 04.03.2021 17:09

    Путин ни поздрави за 3 март, а склеротикът Бай Дън не !!! Веднага се забелязва, че липсва името президента на САЩ Джо Бай Дън. Напомняме, че досегашната администрация в Белия дом начело с Доналд Тръмп не пропускаше да ни поздрави за националния празник. Бог да благослови Америка за Булгаристан !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей