По думите на Атанаска нищо към момента не се знае за Рангел

Свързани новини

04.08.2023 13:02

Аз загубих моето дете, не губете вие вашите. Бъдете с нас: майката на убития Димитър Малинов

Видян 1264 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Семейството на близнаците продава къщите и имотите си в Цалапица. Хората са решили да се изселят от населеното място. По казуса говори майката на убития Димитър – Атанаска Бакалова:

„Искаме още оставки. Искаме оставка на началника на РПУ – Стамболийски. Полицаите се забавиха с издирването на моя син, не приемаха насоките ни. Те забавиха цялото разследване“, категорична бе тя в ефира на Нова тв.

„Г-н Дамян Капов беше този, с когото разговаряхме за сина ми, за издирването му, какво се случва и дали цялата информация, която сме дали, е проверена. Той отхвърляше всичко и казваше „Не може Рангел да е виновен““, каза тя и добави, че всичко е добавено със свидетелски показания от хора, застанали с лицето си.

„Показанията бяха дадени на 22, а Рангел замина на 24-и. На близнаците са направили лек разпит отвън на улицата. Смятам, че има полицейски чадър. Тука се водеше разследване в съвсем друга насока. На нас ни се отричаше, че те може да имат вина“, каза той.

„Миналата вечер, когато затворихме кръговото с мирен протест, записваха номерата на хората и са ги заплашвали. Опитват се да сплашат протестиращите, за да спрат“, каза тя.

По думите на Атанаска нищо към момента не се знае за Рангел: „Надяваме се, по-бързо да бъде открит и върнат в България, за да може синът ми Митко да получи възмездие. Ние няма да спрем, стачките ще продължат, поне докато началникът на РПИ – Стамболийски не подаде оставка. Тази вечер почиваме, за да видим дъщеричката си. Аз загубих моето дете, не губете вие вашите. Знам, че моето дете не мога да го върна, но правя всичко възможно системата в България да заработи, за да не плачат други майки и бащи. Можем нещо да променим заедно. Бъдете до нас, бъдете с нас“, призова тя.

Атанаска разкри, че Митко много й е помагал и й е бил опора. „Светът ми рухна, не знам как ще продължа“, каза тя. „Ще се боря до последно да бъде разкрита истината за убийството на сина ми“, завърши тя.

Кметът на Цалапица призна, че семейството на близнаците са напуснали жилището си и декларират, че няма да се завърнат там. „Те твърдят, че или ще прехвърлят имота на роднини или ще го продадат“, каза той.

По думите му издирваният за убийството, 30-годишен, Рангел е в Германия със сигурност.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни

Спонтанно предложение от ваша страна да направите услуга

Спонтанно предложение от ваша страна да направите