Свързани новини

10.09.2009 16:52

Автопаркът на Киров превзема тротоари в Люлин

Видян 3273 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Колите на бизнесмена Киро Киров, един от спонсорите на управляващата партия ГЕРБ,  са обсебили тротоарите около фирмения му офис на бул. „Царица Йоанна“ 49 в столичния квартал „Люлин“ 7.


За изяденото от автопарка на фирма „Киров“ АД пешеходно пространство сигнализира в писмо до редакцията потърпевша софиянка. По думите й тротоарите от двете страни на улицата денонощно са заети от служебните возила на компанията и на клиенти на бара на снахата на отвлечения и после върнат бизнесмен. Съпругата на младия Киров Йоана направи шеметен скок в кариерата си - от съдържателка на кафе се превърна за броени дни в депутатка от ГЕРБ. До парламентарния вот на 5 юли т.г. основният бизнес на червенокосата красавица бе именно кафенето в търговския комплекс на свекър й в жк "Люлин", откъдето я издигнаха за кандидат-депутатската кампания.


„Законите важат ли за спонсорите и депутатите на ГЕРБ или не“, пита простичко читателката на 19` Иванова.  Логично следва и въпросът – плащат ли от фирмата тротоарно право на общината след като не са изградили собствен паркинг.  „Аз лично не вярвам че плащат“, отговаря си сама читателката ни, която като данъкоплатец освен задължения има и права. И едно от тях е да се движи спокойно по улиците на града.


Засега обаче единственото й оръжие са въпросите. Питането й - „има ли сила в държавата, която да накара тези хора да спазват закона и да освободят тротоарите за пешеходците“ е достойно за парламентарен контрол.


Иначе писмото й завършва с информацията, че - „на тротоара срещу въпросния офис в Люлин много често има патрулна кола на КАТ, но...“. Многоточието е вместо коментар.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева