Свързани новини

20.10.2011 16:56

Авер на Стоичков пее за кандидат на ГЕРБ

Видян 2142 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С грандиозен 3-часов концерт, звездно присъствие и над 2000 зрители на площада в Сливница кандидатът за кмет на ГЕРБ Васко Стоилков закри официално  предизборната си кампания. Събитието закри и кампанията на кандидат-кмета на партията за Алдомировци Тодор Петков.
В гвоздей на програмата се превърна суперзвездата на сръбската фолк музика, Мирослав Илич, който буквално разпали вулкан от емоции и накара сливничани да извият дълго хоро. Мирослав Илич е близък приятел на най-великия български футболист за всички времена Христо Стоичков. Легендарният №8 също трябваше да присъства на концерта, но неотложни ангажименти в Брюксел възпрепятстваха посещението му. Водещият на закриването - шоуменът Венци Мартинов, обаче, предаде пожеланията на Камата за успех на изборите и призива му към сливничани да изберат за кмет на общината Васко Стоилков. Кандидат-градоначалникът, който е сред основните двигатели на футбола в Сливница, също се познава с носителя на Златната топка за 1994 г. и двамата водят разговори за развитието на детско-юношеския футбол в общината.
Васко Стоилков благодари на съгражданите си за големия интерес към неговата кампания и представи екипа си от кандидати за общински съветници, с които ще реализира предизборната си програма. Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров помоли Васко Стоилков пред насъбралото се множество да се подпише на брошурата с предизборната си програма, като гаранция, че ще изпълни всички свои поети ангажименти към община Сливница, ако бъде избран за кмет.
За доброто настроение на площада се погрижиха още самодейният състав от читалище Светлина от Алдомировци, танцьорите от фолклорен ансамбъл България, Катина и поп група Дартс и приятелят на Сливница - сръбският изпълнител Бобан Здравкович.
По-рано министърът на вътрешните работи и началник на Централния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов посети Сливница и се срещна с Васко Стоилков по повод закриването на предизборната му кампания. Двамата се разходиха в центъра на града и поговориха със сливничани, относно проблемите на общината и пътищата за тяхното разрешаване.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

скорпион