01.02.2016 09:50

Атрактивна томбола очаква клиентите пенсионери на Изи Кредит

Видян 4009 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 
  В унисон на своята политика да осигурява допълнителни предимства на клиентите, генерирайки приятни емоции и изживявания със своите продукти и инициативи, финансовата институция Изи Кредит продължава с изненадите и след Коледно – Новогодишните празници. Компанията организира томбола за всички потребители, които имат нужда от спокойствие и финансови средства. Изи Кредит предоставя възможност на всеки потребител, който ползва продукта „Кредит Пенсионер “ в периода 4 януари – 29 февруари, да спечели един от хиляда апарата за кръвно налягане. По този начин финансовата институция отново залага на удобството, практичността и допълнителните ползи в маркетинговите си инициативи. 



„Кредит Пенсионер“ от Изи Кредит e паричен заем, предназначен за пенсионери. Сумите, за които може да се кандидатства са от 100 до 1500 лв., а срокът на погасяване е от 3 до 12 месеца. Едни от основните предимства на продукта са неговите месечни погасителни вноски, прозрачните и ясни условия, както и възможността за кандидатстване само с лична карта.
Заявяването на продукта става изключително удобно за потребителите – на тел. 0700 18 100 (без допълнително таксуване), с SMS до тел. 0882 007 555 и посочване на предпочитаната сума, онлайн на сайта www.easycredit.bg, както и в над 2 000 пощенски станции в страната, предлагащи услугата.
Повече за инициативата на Изи Кредит и пълните условия на томболата може да намерите на сайта на компанията или на телефон 0700 18 100 (без допълнително таксуване).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог