Свързани новини

14.04.2014 17:45

Атанаска Георгиева поиска да остане зад решетките

Видян 1299 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бургаският окръжен съд остави зад решетките Атанаска Георгиева, удушила по особено жесток начин 7-годишната Александра Тодорова от Поморие на 10 април.


По време на заседанието стана ясно, че 40-годишната жена иска да бъде оставена в ареста. Нейният адвокат също обяви, че защитата няма нищо против мярката. По думите на Атанаска, причината тя самата да поиска да остане в ареста е страхът й, че роднините на убитото дете ще потърсят мъст преди правосъдието да отреди наказанието според закона.


Случаят е много тежък, каза пред журналисти прокурорът по делото Димо Маджаров.


Необходимо е да се направи психиатрична експертиза на Атанаска Георгиева. „В подобни случаи такива експертизи са стандарт”, заяви той. „Има обществена нетърпимост към подобен род посегателства.” Маджаров подчерта, че разследването трябва да бъде много обстойно и всестранно, за да се изяснят мотивите за извършеното деяние.


Оказва се, че в квартирата на обвиняемата са открити вещи на удушената Александра.


Вчера в ефира на TV7 главният секретар на МВР Светлозар Лазаров не отхвърли, но и не потвърди информацията, че обвиняемата се е препитавала като проститутка.


„Ясно е, че Атанаска Георгиева е убила детето. Съдбата на тази жена е ясна. Хората могат да бъдат спокойни - тя няма да бъде пожалена."


Въпреки признанието на Георгиева, че причината за убийството е заради нанесена обида от малката Александра върху синовете й, това може и да не е истината, смята адвокат Марин Марковски. Според него не е изключено да става дума за нескопосан опит за отвличане. Експерти прогнозират, че най-малко 30 години затвор очакват убийцата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец