Свързани новини

19.07.2019 16:17

Атака: Гласуваха България да бъде заробена с милиарден заем

Видян 2948 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ, ВМРО и ДПС гласуваха България да бъде заробена с милиарден заем. Това каза народният представите от ПГ на "Обединени патриоти" и заместник-председател на Атака Десислав Чуков по време на второто четене на ратификацията на международния договор за F-16, предаде Фокус.


"Какво стана ясно след първото гласуване на тази ратификация. Стана ясно, че би трябвало да изпитваме гордост, както казват колегите от ГЕРБ. Гордост трябва да изпитва американската страна- Те отарят 4000 нови работни места, американската страна развива бизнеса си", заяви още Десислав Чуколов. Той посочи, че с това решение страната ни е подкрепила работниците в Америка. По отношение на безплатните американски бази, той попита защо не е направено така, че тези самолети всъщност да ни бъдат дадени на символична цена. "Наемът, който американската държава плаща за базите си навсякъде по света, ако го съпоставим с тези, които имаме тук - това са милиарди", посочи още Чуколов.


"Г-н Каракачанов, в началото на тази година, репортер от тв "Алфа" ви зададе въпроса "Ще поставите ли тази тема за безплатните американски бази като аргумент в преговорите, които се водят с американската страна". Тогава казахте: "Да, ще го поставя този въпрос". Нямам информация да сте го поставили или поне няма видими резултати от това. Нещо друго, което стана ясно от гласуването на първо четене, всъщност и молбата ми към медиите, които ще отразят днешното заседание - да не бъде НС прие да купим тези изтребители. Коректният начин да се предаде информацията от днес е ГЕРБ, ВМРО и ДПС гласуваха България да бъде заробена с милиарден заем", посочи още Чуколов.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби