Свързани новини

10.08.2021 16:28

Асоциацията на заведенията: Не се отказваме от протестите

Видян 1264 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Независимо, че здравното министерство се отказа засега от идеята да има ограничителни мерки за заведенията във връзка с увеличаващия се брой заразени, браншовите организации на заведенията възнамеряват да проведат утре обявените вече е от тях протести. Това съобщи пред "24 часа" Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията.


В качеството му на ротационен председател на Конфедерацията на българския туристически бизнес по-рано днес той разпространи протестна декларация срещу намеренията в столицата заведенията да се ограничат до 30% от капацитета си и да работят само между 6 и 23 часа.


"Ние не даваме заден ход и ще си проведем обявените протести - блокиране на Орлов мост, на кръговото в Бургас и на още няколко възлови кръстовища в страната. Не може така да постъпват с нас. Откъде да знаем, че след няколко дни няма да им хрумне отново да въведат ограничения. Освен това, независимо, че намеренията бяха само за столицата, каквото се случи в София най-късно до 3-4 дни се случва и в цялата страна", каза Алибегов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 10.08.2021 16:43

    Глeдaх cтaтиcтикaтa нa зaeтитe лeглa c Кoвид пaциeнти. В Ямбoлcкaтa бoлницa cв. Пaнтeлeймoн лeжaщитe ca 50 - минaлaтa ceдмицa, 53 - тaзи ceдмицa. Зaрaзeнитe ce движaт мeжду 20 - 30 нa ceдмицa. Вcичкитe дa влизaт пaк нямa дa пoпълнят брoйкaтa. Нe e труднo дa ce ceтим кaкви ca тeзи бoлни. A дaли ca здрaвнo ocигурeни или aз им плaщaм прecтoя?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Днешният ден подчертава важността на завършването

Днешният ден подчертава важността на завършването,