"Той се ползва с нашата подкрепа за битката му с корупционните практики. Както и всеки друг министър от настоящия кабинет, който води такива битки, ще получава нашата подкрепа", заяви Иванов.

Свързани новини

07.12.2023 16:57

Асен Василев да обясни заканите си: ДБ

Видян 735 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Асен Василев да даде обяснения след думите си за оставката на здравния министър Христо Хинков”, призова депутатът от ППДБ и зам.-шеф на ДСБ Йордан Иванов. Ден по-рано шефът на МФ и ПП намекна, че всеки в МС трябва да се оттегли, ако не среща подкрепа от партиите, стоящи зад правителството. Напомняме, че заради опита на Хинков да смени шефа на Пирогов д-р Валентин Димитров, ГЕРБ и ДПС се заканиха да бойкотират ППДБ.Тогава Василев обяви, че “не може парите на държавата да са заложник на който и да било болничен директор”.


"Нас ни притеснява, защото това означава, че всеки министър сам трябва да се договаря с ГЕРБ и ДПС", коментира Христо Иванов. Той подчерта, че Хинков е дългогодишен член на ДСБ и от партията му категорично застават зад него.


"Той се ползва с нашата подкрепа за битката му с корупционните практики (б.р. нещо невидимо за всички). Както и всеки друг министър от настоящия кабинет, който води такива битки, ще получава нашата подкрепа", заяви Иванов.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Мартин 10.12.2023 20:42

    ДБ са пълен въздух под налягане. Много говорят, но резултати няма никакви.

  • 004 Anonimen 09.12.2023 13:41

    Христо Иванов е вече толкова изтъркана политическа фигура, че му е време за пенсия. Беше министър на Борисов и се издъни яко, та предсрочно го освободиха. Обещаваше много неща на хората, а сега като влезе директно в изпълнителната власт не направи нищо. КОй изобщо все още ще му повярва.

  • 003 Асен 09.12.2023 09:07

    Христо Иванов се притеснява, че никой не ги брои за живи в тази некоалиция

  • 002 Гого 08.12.2023 22:06

    ДБ да не се правят на много тежки

  • 001 Anonimen 08.12.2023 11:14

    А вие обяснете що сте толкова зле, ДБ

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.