Фредерик Бегбеде

Свързани новини

13.12.2023 14:37

Арестуваха писателя Фредерик Бегбеде за изнасилване

Видян 713 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световноизвестният френски писател и публицист Фредерик Бегбеде е бил арестуван по обвинение в изасилване, съобщи France Info. 58-годишният автор на култовите „Разкази под екстази“, „Любовта трае три години“, „99 франка“, „Прозорци към света“ и др. е бил разпитан в полицейски участък в комисариат По в западната част на Франция в рамките на предварително разследване.

Жалба срещу писателя на 23 юли тази година е подала млада жена, която твърди, че през лятото е прекарала нощ с него в хотелска стая, в която двамата са имали полов контакт по взаимно съгласие, но след това през същата нощ бил осъществен и втори, вече без съгласие от нейна страна.

Впоследствие полицейското задържане е било отменено и френската полиция е освободила писателя от ареста във вторник следобед. От прокуратурата съобщават, че той оспорва всички обвинения. Според източник, близък до случая, тъжителката и заподозреният са поддържали връзка в продължение на няколко месеца. Тя започнала, когато дамата била все още непълнолетна – едва на 17 години. „На този етап предварителното разследване трябва да продължи, по-специално за целите на извършването на определени действия, поискани от адвоката на Фредерик Бегбеде“, уточнява прокуратурата. В това съобщение за пресата прокурорът на По припомня още, че на този етап Бегбеде се ползва от презумпцията за невинност, предава радио France Bleu.

Няколко часа след края на полицейското му задържане известният писател сподели в социалните мрежи саркастично съобщение, в което благодари на полицаите от По за посрещането, съжалявайки обаче, че "пилешкото с къри е било сухо" и че „пред този полицейски участък липсва паркинг".

Фредерик Бегбеде е председателн на журито за създадената от него литературна награда „Флор“ и автор на редица световни бестселъри.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

близнаци