22.08.2013 10:30

Арестуваха Гуго от "Килърите 3"

Видян 2205 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Антимафиоти задържаха още един от бандата за мокри поръчки "Килърите 3" - Георги Георгиев-Гуго. Новината бе потвърдена пред ПИК от магистрати, запознати с разследването по случая.


До момента арестуваните от групировката бяха 8, като четирима от тях са в ареста, двама са под домаше арест, а други двама са пуснати под гаранция.


Полицаи и прокурори продължават да издирват още двама от престъпната група - Калоян Томов-Рокера и Марио Арнаудов.


Днес главният секретар на МВР Светлозар Лазаров потвърди новината на ПИК, че бандата има съпричасност към убийството на боса на ВИС-2 Жоро Илиев.


"Определено има данни в тази посока. Нека не навлизаме в детайли. Когато има влязла в сила присъда, тогава можем категорично да твърдим кой е извършил определено убийство, кой е организатор, поръчител и т.н. В момента се връщаме назад по абсолютно всички случаи, за които имаме данни, нови свидетелски показания и т.н. Проверяваме ги активно и както виждате, не правим разлика между знакови убийства, поръчкови убийства или битови", обясни Лазаров.


По повод сътрудничеството на осъдени престъпници с МВР в последните дни, Лазаров каза: "Всеки, които е извършил престъпление, ще си понесе съответната наказателна отговорност. Аз сътрудничеството с органите на прокуратурата и на МВР го разглеждам като техен законов ангажимент".


"Към момента няма информация, че бандата на Валентин Янев - Бореца и Мартин Антов е свързана с убийствата на радиоводещия Боби Цанков и писателя Георги Стоев", категоричен е Лазаров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни