10.10.2010 17:40

Антимафиоти ловят серийна врачка-менте

Видян 1602 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пловдивските антимафиоти успяха да арестуват мнима врачка при акция в града. Познатата до болка вече схема с развалянето на черна магия се повторила отново онзи ден.


Около 10,30 часа пред жилището на 78-годишна жена на ул. Цар Асен се явила непозната, която й се представила за ясновидка. Тя съобщила на бабата, че над дома й тегнела черна прокоба, която можела да премахне. Притеснена пенсионерката поканила гадателката в апартамента си, за да извърши ритуалите против злината. За да се махне черната магия обаче „гадателката” поискала да се съберат във вестник всички златни бижута в къщата. Наивната баба дала златни обици, пръстен и синджир. След като приключила със заклинанията, мошеничката казала на старицата да отвори вестника с бижутата след няколко часа и си тръгнала. Бабата обаче се оказала хитрец и след като изпратила врачката, отворила вестника и разбрала за измамата. На момента сигнализирала полицията, а униформените започнали издирване. При извършените незабавни издирвателна мероприятия полицаите са заловили измамничката. Тя е на 56 години с инициали П.Н. и е от Пловдив, задържана е за 24 часа в Четвърто районно управление. Тепърва ще се установява дали задържаната „ясновидка” има нещо общо с десетките подобни измами в Пловдив и околните села през последните няколко месеца.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.