Свързани новини

24.10.2019 13:19

АнтиГешев протест блокира Орлов мост

Видян 1304 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Заседанието на ВСС премина на фона на два протеста в София. "За" и "против" номинацията на Иван Гешев. Стигна се и до блокада на "Орлов мост". Блокадата на това възлово столично кръстовище продължава и в този момент. Организаторите на този протест заявиха, че ще останат тук през целия ден, съобщава БНТ.


 В Столичната община са входирани две искания за протести пред ВСС днес. Първото искане е било удовлетворено в Столичната община, но на организаторите на второто е предложено алтернативно място от съображение за сигурност, а именно да не се провеждат протест и контра протест на едно и също място. Предложена е улица "Княз Борис I". По информация на БНТ още на 27 септември привържениците на кандидатурата на Иван Гешев за нов главен прокурор са входирали своето искане и са получили разрешение за протест пред ВСС.

Противниците на Иван Гешев са входирали своето искане на 9 октомври и съответно са получили отказ. Те са били уведомени, че са втори, дори са подписали декларация, че са били уведомени. Недоволни от отреденото им място, те решават да извършат спонтанен протест тук, блокирайки "Орлов мост". Той продължава и в този час.

Снимка: lentata.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей