Свързани новини

12.01.2022 12:12

Антъни Фаучи укрил данни за произхода на К19?

Видян 3797 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Конгресмени подозират, че главният инфекционист на САЩ, Антъни Фаучи, като научен редактор може да е повлиял на авторите на една от статиите от 2020 г. за произхода на вируса, така че да изоставят теорията за изтичане от лаборатория, съобщава ТАСС.

Републиканци от Камарата на представителите на САЩ заподозряха главния специалист по инфекциозни болести в страната Антъни Фаучи, че крие информация, свързана с теорията за лабораторния произход на коронавируса. Конгресмените изпратиха писмо с такова съдържание до министъра на здравеопазването Хавиер Бесера във вторник.

„Искаме да проведем разговор с Антъни Фаучи, директор на Националния институт по алергични и инфекциозни болести на САЩ. Извадки от имейлите показват, че Фаучи е бил предупреден за възможността за лабораторно изтичане на коронавируса от Института по вирусология в Ухан и възможността вирусът да е бил изкуствено  променен генетично“, се казва в писмото на републиканците Джеймс Комър от Комисията за надзор и реформа и Джим Джордан от Комисията по правосъдие на Камарата на представителите.


„Трябва да се установи дали информацията е била докладвана на останалата част от правителството и дали е могла да промени подхода на САЩ към пандемията“, обясняват конгресмените. Твърди се, че към писмото са приложени извадки от имейлите на Фаучи от началото на февруари 2020 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец