Свързани новини

29.10.2020 18:12

Анкетна комисия в парламента да провери източват ли се анти-Ковид парите през офшорни и фалшиви фирми: Манолова

Видян 2193 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Народните представители да създадат анкетна комисия в парламента, която да провери източват ли се анти-Ковид парите през офшорни и фалшиви фирми и как са се разпределяли парите. Трябва да стане ясно за какво се изхарчиха 1,5 млрд. лв., обявени от Еврокомисията, в първите месеци на COVID-19.


Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред медиите в Габрово, където днес е организирана безплатна приемна за граждани.


Новият бюджет е официализирано купуване на гласове и прелъстяване на избирателите, каза Манолова и подчерта, че добавката от 50 лв. към пенсиите е до март, когато са изборите, а детските надбавки за всички деца са до края на следващата година, когато са президентските избори.


Българите ще станат по-бедни, а бизнесът ще е в състояние за интубиране, категорична е Манолова.


Вместо да се гордее, Бойко Борисов да се засрами - хора умират заради хаоса в здравната система, а лекарите изнемогват. РЗИ не могат да си изпълняват задълженията, защото случаите нарастват главоломно. Борисов обеща електронно здравеопазване и електронна здравна карта, но ги няма. Това е залезът на политическата кариера на членовете на това правителство, допълни Манолова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.10.2020 08:58

    Показателно, че братята не си играят на дребно е факта, че всичките им многобройни фирми са създадени по време на министерстването на изпечения мошеник Милен Велчев. Врътката с дълга остана неразследвана, а някои се нагушиха със стотици милиони от ощетяването на хазната!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак