Свързани новини

16.10.2014 15:14

Ана-Мария може да посочи кой е блудствал с нея

Видян 1469 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

13-годишното момиче аутист Ана-Мария е била прегледана в Пирогов с упойка. Това съобщи майката на момичето Радосвета Симеонова в ефира на Нова телевизия. Прегледът бе извършен, за да бъде доказано, че тийнейджърката е сексуално насилвана в столичното IV помощно училище Проф Димитър Кацаров. Резултатите от прегледа обаче няма да бъдат оповестявани публично, заради разследването, което тече в момента.


"Никой не искаше да повярва, че няма как Ана-Мария доброволно да разреши да бъде прегледана. Преговаряхме по повод на това, че искаме прегледът да бъде с пълна упойка. Докато я хване лекарството, шест жени не можахме да се справим с нея, за да я накараме да седне на стола. Ако беше в съзнание и 10 души нямаше да можем да я удържим", обясни Радосвета.


Майката на момичето е убедена, че дъщеря й може да посочи този, който е издевателствал над нея. "Няма да спрем, докато не се стигне до виновния. Този човек е в училището", категорична беше Симеонова. "Не можем да бъдем спокойни, докато не разберем какво точно се е случило с детето ни", заяви бащата на момичето Росен Симеонов.


"Блудството е регулирано в Наказателния кодекс. Там се казва, че който извърши действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, което не е навършило 14 години, се наказва с лишаване от свобода от 1 до 4 години", коментира адвокат Пламен Паунов. Юристът смята, че въз основа на твърденията на родителите има основание, че детето е било обект на блудствени действия. "Те трябва да доказват или да търсят истината. Но аз не виждам по какъв начин биха доказали това нещо, освен ако някой не си признае", каза още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни