Свързани новини

04.07.2017 15:10

Амнистирали 16 хулиганства на Перата т.г.

Видян 1218 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ловецът на мигранти Петър Низамов – Перата е имал 16 регистрации в министерството на вътрешните работи за хулиганство, които през тази година незнайно защо са били амнистирани. Освен това, националистът има и 3 присъди за нанасяне на телесни повреди.  През месец март тази година той беше оправдан и по обвинението  за връзването на мигранти със свински опашки, по подобие на другия националист Динко.


В същото време стана ясно, че Районната прокуратура в Асеновград е привлякла като обвиняем по бързо производство 31-годишния ловец на мигранти. Той получи поредно обвинение за причиняване на лека телесна повреда и хулиганство. Припомняме, че Перата нанесе побой над оператора на бТВ Петър Джанаваров. Низамов е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.


Според нападнатия оператор инцидентът, при който националистът твърди, че телефонът му е бил съборен на земята от оператора, е планирана провокация. Целта на Перата беше да се случи нещо, за да има пробиване на кордона – да се разсеят полицаите, да има шум.


Той признава, че не е видял какво точно се е случило между него и Перата – гледал през визьора на камерата си. Затова и първоначално опитал да се извини за падналия телефон. Получил насреща псувни.


За първото престъпление Наказателният кодекс предвижда до 2 години лишаване от свобода или пробация, както и обществено полезен труд. За второто - до 3 години затвор.


Междувременно продължава протестът срещу циганите в Асеновград.  В понеделник вечер той бе далеч по малоброен и премина спокойно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за