Във вторник BAZA съобщи в Telegram, че след като снимките на необичайното изображение на Грей на ограда, облечена като популярна руска приказна героиня, са се разпространили в интернет, жител на Агаповка е подал жалба в местната администрация, като е изразил възмущението си, че в селото публично се показва порноактриса.

Свързани новини

17.02.2024 17:03

Американска порнозвезда се появи на официален стенопис в руско село

Видян 6716 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Портрет на бившата американска порнозвезда Саша Грей е забелязан на официален стенопис, нарисуван на ограда в село Агаповка в Челябинска област в Русия. Актрисата е изобразена облечена като Снегурочка, Снежанка от руска приказка.

Както съобщават няколко канала в Telegram, картината може да се види близо до сградата на образователния отдел на селото и очевидно е поръчана от местната администрация в чест на фестивал на зимните спортове, който се е състоял преди няколко седмици.

Ръководителят на район Агаповка Артьом Яхимович обясни, че при одобряването на проекта властите на селото не са разпознали порноактрисата. Той твърди, че културните дейци, отговорни за проекта, са се опитвали да намерят "снимка на красива жена", която да украси селото за спортното състезание "Уралска виелица". Снимката, използвана в стенописа, изглежда е взета от фотосесия, която Грей е направила, облечена в традиционна руска гжелска носия.



Във вторник BAZA съобщи в Telegram, че след като снимките на необичайното изображение на Грей на ограда, облечена като популярна руска приказна героиня, са се разпространили в интернет, жител на Агаповка е подал жалба в местната администрация, като е изразил възмущението си, че в селото публично се показва порноактриса.


На следващия ден дъската от обществената ограда, на която е изобразено лицето на порноактрисата, е премахната, а представител на администрацията на селото обещава да поправи недоразумението, като отбелязва, че всички, които са участвали в художествения проект, са изглеждали безразлични към това, което са правили.

Картината вече е обновена и на нея е изобразен друг модел, който позира като Снегурочка. Властите на Агаповка заявиха, че новото изображение върху оградата изобразява местен жител.

Грей, която се оттегли от порноиндустрията през 2011 г. и оттогава се занимава с моделство, актьорско майсторство, писане, музика и стрийминг, все още не е коментирала включването на неин портрет в украсата на руски град.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 17.02.2024 22:00

    страхотен интерес към порнозвездата , а пристигането на орди афганистанци и сирийци не интересува масовата публика, като започнат да нападат с ножове хората по централните улици, да безчинстват, да палят църкви може и да събуди евентуално заспалите вероятно наркотизирани и чалгаризирани българи,

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева