Той заяви, че всички партии са еднакви.

Свързани новини

02.04.2023 21:55

Ако видим ПП-ДБ в коалиция с ГЕРБ-СДС – това ще бъде мащабно групово политическо самоубийство: Възраждане

Видян 3073 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Явно това няма да са последните избори, трудно ще е съставянето на правителство. Ние като политическа организация в два поредни парламента показваме, че работим най-активно и заслужихме доверието на все повече хора. Ние сме единствената политическа организация, която вдига доверието и подкрепата си.“ Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Според него България ще дава още пари за избори.

„Грубата сметка показва, че половин милиард сме дали за избори в рамките на две години. Това, което се случва в момента, е, че всички от стария евроатлантически режим агонизира пред очите ни. Той се срутва под собствената си тежест“, каза Костадинов.

По думите му ако видим ПП-ДБ в коалиция с ГЕРБ-СДС – това ще е мащабно групово политическо самоубийство.

„По-скоро не очаквам да видим такова правителство. Ако техните лидери решат да направят такава коалиция, тя ще доведе до едно мащабно групово политическо самоубийство, защото как ще обясни примерно „Продължаваме промяната“, която беше създадена, за да изхвърли ГЕРБ от властта - управление с ГЕРБ. Или как ще обясни ГЕРБ на своите избиратели и Бойко Борисов как ще обясни на своите избиратели, че ще направи коалиция с тези, които го арестуваха само преди няколко месеца“, коментира лидерът на „Възраждане“.

Той заяви, че всички партии са еднакви.

„За нас всичко останали политически партии са еднакви. Те споделят еднакви политически виждания. Гласуваха заедно и за даването на оръжия за Украйна, и за закупуването на американски самолети, и за санкциите срещу Русия и за въвеждането на еврото. Всичко това, което ги обединява, е ясно. Въпросът е, че има нещо, което ги раздели  от българския народ и това е българският национален интерес“, добави Костадинов. 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.