"Перник е в добрите класации на финансовото министерство и това ще продължи в следващите години. Най-голямата победата за перничаните беше, че се обединихме като семейство. Тази подкрепа, която получих и начинът, по който се почувствах в неделя го пожелавам на всеки един политик", коментира той.

Свързани новини

01.11.2023 10:27

Ако ръководството на ВиК Перник трябва да отиде на местни избори, резултатът няма да бъде близък до моя: Кметът

Видян 559 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Компромис с това Перник да се развива няма да направя. Ако пък трябва да се правят някакви компромиси в името на това Перник да се развива, ще ги правя. Дали това ще се харесва на определени лидери е последната ми грижа. Това заяви в "Денят започва" избраният за кмет на Община Перник, Станислав Владимиров, който беше избран на първи тур със 79,32%.

    "Цялата тази подкрепа и позитивна енергия аз я усещах през целия мандат. Знаете, че имахме доста трудности, като започнем с водната криза, проблеми за боклука, около 35 млн. задължения, които вече са много преструктурирани и към днешна дата са около 2 млн.", каза той.

Според него жителите на Перник са много обединени и това помага при развитието на града.

    "Перник е в добрите класации на финансовото министерство и това ще продължи в следващите години. Най-голямата победата за перничаните беше, че се обединихме като семейство. Тази подкрепа, която получих и начинът, по който се почувствах в неделя го пожелавам на всеки един политик", коментира той.

Според кмета на Перник е много странно в навечерието на изборите, при пълен язовир, ВиК да не може да намери аварията. Именно тази авария предизвика и вълна от недоволство сред жители на града, които излязоха на протест.

    "Това, че трябва да продължим с подмяна на подземната ни ВиК инфраструктура е така, но да се остави толкова голям квартал, толкова дни в навечерието на изборите е странно. Сигурен съм, че при достатъчно добри проверки ще се намери истината. Ако ръководството на ВиК Перник трябва да отиде на местни избори, резултатът няма да е близък до моя", уточни кметът на Перник.

По думите му този общински съвет ще работи по-добре.

    "Хубавото е, че в този общински съвет има повече политическо представителство от предишния. Аз ще търся пътя към такова политическо представителство, защото то е по-стабилно и устойчиво", заяви Владимиров.

Според него няма нормални и навременни фактори при финансирането на местната власт.

    "Пожелавам си това правителство да има по-дълъг хоризонт, защото това ще бъде добре за местната власт. Има много субективни фактори как да се помага на една община. Нито имаме децентрализация на човешки ресурс, нито финансова, а проблемите стават повече и повече. Тъжно е, когато трябва да се разпределя финансов ресурс, който да бъде насочен към местната власт, доста често субективния фактор оказва влияние", заключи Станислав Владимиров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева