Свързани новини

13.03.2014 15:39

Ако ЕС ни наложи неиздаване на визи за руснаци, губим 1 милиард

Видян 1256 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ЕС подготвя под диктовката на изпадналата във великонационализъм Полша санкции за Русия, включващи спиране на визите за руснаци и блокиране на имуществото и сметки им в Европа. Ако това се случи на заседанието на европремиерите в понеделник, а 19’ предупреди, че Вашингтон и Варшава натискат вече седмица за такова решение, България ще загуби милиард лева само от туризма. Слава Богу, против е Англия, която се опита да блокира търговията от руснаци в Ситито и изгуби 14 млрд.евро само за ден.


Принципно ще бъде странно да се блокира руската собственост в ЕС, тъй като такава са концерните Рургаз и Тисен в Германия, енергийният колос на Франция Арева, Австрийският телеком, който държи нашия МТел. Повече от 500 завода при немците ще спрат работа и всеки ден тяхната икономика ще губи милиарди евро от това.


В същото време според най-тиражния руски вестник Комсомолская правда, който показва факсимилета от нарочна кореспонденция на щатския зам.-вонен аташе в Киев и десни щурмоваци, американски специални части ще се предрешат в руски униформи и ще завземат военно летище в Украйна през уикенда, за да разиграят медийно агресия и да провокират проливане на кръв. Всичко това, за да се намали информационната бомба от очакваните вече 82% „за”на референдума за независимост на Крим.


Русия не се нуждае от авиобази край Киев, понеже беларуският президент Лукашенко вече покани 12 до 15 руски бойни самолета да охраняват от база в Беларус в отговор на разполагането на американски в Полша и кръженето им над Прибалтика.


В същото време новата власт в Киев обяви, че създава национална гвардия на бадата на щурмовите отряди на неофашистите от т.нар. Правый сектор. Така ще бъде придаден официален характер на без друго носещите оръжие и започнали да рекетират местния бизнес паравоенни формирования. От тях вече проплака дори депутатът на Тимошенко Хенадий Москал, който събира информация за изнудвани от станали легенда с набезите си Сашко Билий.


В резултат на това решение, тримата заместник-министри на отбраната на размирната република вече подадоха оставка като изтъкнаха, че честта на пагона не може да допусне подобно кощунство.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.