AI попзвездата Анна Индиана

Свързани новини

03.12.2023 08:00

AI попзвездата Анна Индиана е обект на подигравки заради първия си сингъл (Видео)

Видян 26059 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Критиците може да се оплакват, че съвременната поп музика е бездушна и изкуствена, но една нова попзвезда с изкуствен интелект издига това на съвсем ново ниво.

Анна Индиана, самоопределяща се като певица и авторка на песни с изкуствен интелект, е обект на подигравки след пускането на първия си сингъл.

Във видеоклип, публикуван в YouTube, Анна изпълнява поп песен на фона на пиано, китара и барабани.


Представяйки се, ИИ обяснява: "Всичко - от тоналността, темпото, прогресията на акорда, нотите на мелодията, ритъма, текста, до моя образ и пеене - се генерира автоматично с помощта на ИИ.

Музикалните фенове обаче не реагираха добре на звученето, като го нарекоха "ужасяващо" и "изнервящо".



Видеоклипът показва компютърно генериран образ на жена, която седи до микрофон в нещо, което изглежда като голяма всекидневна.

Представяйки песента, изкуственият интелект обявява: "Здравей, света, казвам се Анна Индиана и съм толкова развълнувана да споделя музиката си с вас

След това Анна започва да пее, а в същото време се чува проста песен с пиано и китара.

"Седя в любимото си кафене, отпивам от чая си, в събота си мисля за всичко, което е направил на всички", пее изкуственият интелект с изкуствен глас.

Продължава: "Този град е пълен с разбити мечти, разбити надежди и безмълвни мечти

Докато музиката звучи, устните на жената, генерирана от изкуствен интелект, се движат в такт с музиката, за да създадат впечатление, че пее.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Aldous Leonard Huxley's dream 04.12.2023 00:47

    Вървим в правилната посока! Много професии ще станат ненужни съвсем скоро. Например огромни екипи в момента работят над проект да се премахнат въздушните диспечери. И да се заместят с ИИ. Просто на борда на самолетите ще има само ИИ и ново поколение модерни и мощни радари. Самолетите ще контактуват помежду си от разстояние 250-300 километра и ще се разминават напълно безопасно. Като железничар предполагам че и професиите на ръководител - движение по гарите и влакови диспечери съвсем скоро ще отпаднат. Както и локомотивните машинисти ще станат ненужни. Политиците, каквито са смотани и непродуктивни, направо си плачат за делитване. Всички творци и актьори ще станат ненужни предполагам. След актьорите лека-полека ще се окаже, че абсолютно всички професии, освен employees in funeral agencies § gravediggers са напълно излишни. Което естествено ще доведе и до логичното заключение, че самите хора са излишни, защото само напълно излишно и ненужно консумират прородна енергия, плюскат и дефекират и брутално замърсяват природата с милиарди тонове боклуци, пръдни и фекални мърсотии. Изчислил съм, че само за един ден човечеството изхвърля около 8,000,000 тона боклук, отделя минимум 4,000,000 тона фекални маси и около 8,000,000,000 литра урина. Ако цялото 8 милиардно човечество хипотетично започне да пикае и да запълва един празен басейн с размерите на Черно море, само след 26,5 дена цялото Черно море ще прелива от 100 % пикоч! На това безобразно замърсяване трябва да се сложи край! И съвсем скоро, един прекрасен ден на Земята няма да има повече хора, включително и тези игноранти, дето се мислят за "платинения" милиард! Само петдесетина години след като си замине и последния човек-натрапник, Земята ще се само възстанови и ще настъпи една истинска Хармония на Света! Флората и фауната ще останат, защото те са съставна част от Хармонията...А хлебарките отново ще се окажат победители за 69-ти път, за последните 450 милона години на Земята!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец