Красимир Занев

Свързани новини

11.10.2023 13:14

Агресията между хората стана изключително силна: Криминален психолог

Видян 691 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Серия криминални случаи в столицата през изминалата нощ изправиха полицията на крак. 17-годишен сириец беше показно застрелян в столичен квартал от двама маскирани. В същата нощ, след акция, СДВР залови добре известни автокрадци. Коментар направи дългогодишният ръководител на служба „Издирване” и криминален психолог Красимир Занев пред Нова тв.

„В късните часове, след 22 часа снощи, в жилищен комплекс Красна поляна, 17-годишният сирийски гражданин, по документи, Мохамед Исмаил, който законно пребивава в нашата страна, с неговия приятел и сънародник Адел Али са се разхождали, дали са се прибирали – това още не е установено, и е застрелян с десет куршума в тялото и главата и е починал на място”, посочи експертът.

Появи се версия, че жертвата вероятно е била замесена в трафик на мигранти. „В тази тежка обстановка, в която се намираме, имайки предвид войната в Израел и другата война между Украйна и Русия, това дава един сериозен отпечатък върху цялата криминогенна обстановка”, поясни Занев.

Според криминалния психолог напоследък агресията между хората е станала изключително силна. „Такъв е примерът с Женския пазар в София, при който двама души се скараха къде да преместят една врата. Единият вади оръжие и убива другия на място. Такава е и ситуацията с психолога Иван Владимиров – той прави забележка и е застрелян”, коментира експертът.

„Подобни случаи са лош белег за обществото – някой да си позволи да стреля по невинни хора и то безпричинно”, заяви още Занев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво стабилни

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво