Кристофър Джаксън и Никол Ари Паркър във втория сезон на И просто ей така Крейг Бланкенхорн

Свързани новини

17.06.2023 07:06

Афро-, арабка и Кари с Карден: изненадите на Сексът и градът 2.0

Видян 14952 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"И просто ей така" се завръща за втори сезон на 22 юни с премиера на Max. Докато много фенове на рестарта на "Сексът и градът" очакват с нетърпение да видят как ще се развие сюжетът на този сезон, много други чакат да видят каква мода ще има в сериала.

Модата винаги е била ключов компонент на франчайза "Сексът и градът". Главната героиня Кари Брадшоу, изиграна от Сара Джесика Паркър, се утвърди като обсебена от модата нюйоркчанка още от първия епизод на сериала, чиято премиера беше през 1998 г.

Сериалът оказва влияние за популяризирането на много модни марки и продукти. На чантата на Кери Fendi, която тя започва да носи във втория сезон, се приписва американската популярност на стила. Влиянието му е толкова трайно, че миналата есен Сара Джесика Паркър пусна колаборация с Fendi Baguette.

На сериала се приписва и повишаването на популярността на марките обувки Jimmy Choo и Manolo Blahnik в САЩ. На финала на първия сезон на "И просто ей така" оранжевата рокля на Кери от модната къща Valentino предизвика 1085% увеличение на търсенията, според Love the Sales.


 В навечерието на втория сезон WWD разглежда отблизо някои от костюмите.


В първия трейлър на филма И просто ей така, публикуван през април, Кери носи малко по-голям кариран блейзър, съчетан с шапка федора. Визията се превърна в един от характерните образи от трейлъра, тъй като Кари носи чанта през рамо от Pierre Cardin, часовник и златен маншет, като листо.



На първите публикувани рекламни снимки Ния, Кари и Шема се събират около бар, за да обсъдят запознанства, като всяка от тях има три уникални визии.


Ния е с шарена рокля и златни обеци, Кари е с рокля с изрязан кант в цвят шампанско, оранжево райе и сини токчета с каишки, а Шема е с асиметрична рокля с колан и ботуши под коляното.



Приятелките на мама Лиза Тод Уексли и Шарлот Йорк са заедно в първите публикувани снимки от втори сезон. Лиза, която е известна с това, че е в списъка на най-добре облечените, носи жълт обгръщащ топ със златна огърлица от мъниста, а Шарлот - рокля на черни и светлозлатни райета с колан.



Миранда се завръща с характерната си червена коса, а гардеробът ѝ е много цветен. През предстоящия сезон Миранда ще облече този многоцветен максидресезон на вертикални райета и цветни блокове за това, което изглежда като ярък летен ден.



Този сезон модата на Шема е по-смела, тъй като тя облича две животински щампи наведнъж - рокля с щампа на жираф и шал с щампа на гепард. Освен това тя се допълва с първа чанта Fendi.



Червената рокля на Лиза Тод Уексли от модната къща Valentino, допълнена с перо на главата, е тема на социалните мрежи, откакто миналата есен бяха публикувани снимки зад кулисите на шоуто. Визията напомня на подобна украса за глава, която Франсис Макдорманд носеше на изложбата "Небесни тела" на Мет Гала през 2018 г. Визията на Макдорманд също беше дело на Valentino.



 Трейлърът подсеща за срещата на Кари с "другата любов на живота ѝ" - Ейдън Шоу. Докато зрителите и дългогодишните фенове нямат търпение да видят какво ще донесе повторното им събиране, изглежда, че между тях отново пламва стара искра. На едно от публикуваните изображения на повторното им събиране Кари носи бяло-синя рокля с флорални мотиви и бежови токчета.



Източник: wwd.com


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни