„Осмиците“ е често повтаряно име в хазартните среди

Свързани новини

22.12.2023 11:59

8888 онлайн – опции за спортни залози с интерактивни функции

Видян 463 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Осмиците“ е често повтаряно име в хазартните среди. Сред аудиторията на спортните залози също се намират много почитатели на това място за забавление и прогнози по всяко време на денонощието.


И това съвсем не е случайно. Българският лицензиран букмейкър 8888 онлайн определено има какво да предложи.


Какви спортни залози ще открием в Осмиците?


Още с влизането си в сайта 8888.bg потребителят осъзнава, че тук го очаква една наистина обширна спортна програма. В нея попадат мачове от целия свят и от над 20 вида дисциплини. Наред с класическите в бетинга футбол, тенис, баскетбол, волейбол и ММА ви очакват и залози на по-нетрадиционни спортове като хокей на трева, снукър, флорбол, скуош, колездене и крикет. В Осмиците дори регулярно ще попадате на любопитни пазари в eSports сферата.


И ако останем на тема маркети, само във футбола за един мач те са минимум по 20 – двоен шанс, 1х2, краен резултат, общ брой голове, залози на отделни играчи и по минути. Имайте в предвид, че за всяко събитие може да се залага както в десктоп, така и в мобилен режим. Предвидени са опции за системни, множествени и единични залози.  Не на последно място, ежедневно в 8888 се публикуват над 1000 спортни събития за прогнози на живо.


Как 8888.bg успяват да се откроят сред конкурентите?


Изброеното дотук съвсем не е малко, за да позволи на 8888 бързо да се наредят до лидерите в сектора с онлайн спортни залози. Очевидно е обаче, че този оператор има за цел да затвърди своите конкурентни позиции. Доказателство са всички интересни и изключително полези бетинг функции за още по-успешно и забавно прогнозиране на спортни събития:


•    Кеш Аут. Възползвайте се от тази опция, когато смятате, че залогът ви няма да постигне успех, без дори да е приключил мачът. С нея можете да си възстановите голяма част от поставена сума само с едно натискане на бутона, за да потвърдите подадената ви от оператора оферта.


•    Live betting функции. В секцията за залози на живо ви предлагат цели три допълнителни функции за успех в прогнозите на мачове. Проследявайте с вградения тракер всичко случващо се на терена. А ако искате максимално ясна представа за развоя на събитието, включете си Live streaming услугата с пряко предаване. Предвидени са и статистики и резултати на живо, за да сте изцяло в час с мача, който последно сте прогнозирали.


•    Създай залог. Акумулаторите са позволени в 8888. Но с опцията Създай Залог правилата им си ги определяте самите. Тази функция ви дава правото да комбинирате различни маркети за едно и също спортно събитие и в крайна сметка да получите солидна ставка за евентуално по-висока печалба.


На какво ниво са спортните коефициенти в Осмиците?


И като говорим за ставки, трябва да отбележим, че в 8888 БГ те са наистина на много добро ниво. Този оператор предоставя над средните за пазара коефициенти. Особено силно впечатление ни правят редовните ставки на пазари като Азиатски хендикап и за брой голове, включително за отделно полувреме и разлики. В случай че сте фенове на българския футбол, 8888, определено е мястото, на което да залагате. Причината е, че със своята постоянна оферта 0% марж операторът се отказва от своята комисионна за всяка поставена прогноза, с което на практика ви дава много по-завишени коефициенти на срещите от всеки кръг на Ефбет Лига.


8888.bg предлага наистина интересни възможности и оферти в секцията спорт. Не по-малко любопитни са и промоциите в спортната категория на раздел Бонуси. Разгледайте и тях.


Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое