Свързани новини

13.05.2020 09:24

76% не ги лови К19:д-р Г. Тодоров

Видян 5166 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     76% от хората са невъзприемчиви към COVID-19. Нещата относно мерките отиват на изуй гащи. Единственото, което трябва да направят политиците е да ни се извинят. Това каза лабораторният лекар Георги Тодоров. Ето какво още обясни той:


Г-н Тодоров, като лабораторен лекар вие тествате хората за коронавирус. Какво показват резултатите в момента, какви са тенденциите на това заболяване?


 Аз не предоставям в момент данните от изследванията за коронавирус на здравното министерство, но количеството на изследваните хора вече е много сериозно. Някои са изследвани и по два пъти, но броят им е пренебрежимо малък.  Резултатите сочат, че около 6,3% от населението вече се е срещало с този вирус и е развило антитела. Невъзприемчивостта към него, т. е хора, които не могат да хванат този вирус е около 76%.


 


Какво означава това?


Това означава, че около 76% от хората се срещнат с COVID-19, няма да развият нищо. Даже и антитела няма да изградят. Няма да го възприемат.


 


Как си го обяснявате?


С имунната система и невъзприемчивостта на организма. Просто сега ни третират така, че едва ли не 100% от хората могат да хванат този вирус. Това не е вярно-76% не могат. Полиомиелитът, който е не особено опасна инфекция, 96% от хората го прекарват без да усетят нищо. Други 3% по някакъв начин се разболяват от него и имат грипоподобни симптоми. И само 0,9%  развиват различните му форми на болест. От тези 96%, които по-горе споменах, 77% са невъзприемчиви.  Полиомиелитът, по начин на разпространение, е подобен на коронавируса.  Лошото при полиомиелитът е, че дава тежки неврологични проблеми. Той има три форми на проява, при едната от които загиват 99 на сто от хората. Въпреки всичко, срещу полиомиелитът има ваксина заради тежките усложнения. А при коронавируса даже няма и тежки усложнения.


 


В интервю пред Слави Трифонов казахте, че сте разговаряли с Жени Начева от здравното министерство. Какво обсъдихте относно пандемията?


След като й обясних нещата, тя каза: „Ти ме гръмна“. А аз я попитах: „Какво те гръмнах?! Ние предвидихме, че няма да има нито чували с трупове, нито масово болни хора. Има ли масово болни хора?“. Тя вика: „Ами няма“. Питам я: „Тези дето са в болница, за болница ли са?“. А тя: „Ми не са“.  Пак аз: „Колко са за болница - 40 човека на 7 милиона души. Искам да те питам защо ги правите тези работи?“. А тя ми обяснява: „Не зная, ние не сме лекари, ние слушаме Щаба“. Значи тя не иска да се вслуша в здравия разум. Тя слуша какво и разправя Ангел Кунчев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 13.05.2020 15:39

    Те и руснаците се хвалеха, че са невъзприемчиви към COVID 19, а сега какво стана?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за