Свързани новини

24.05.2021 08:12

60% против: Българите и ваксините

Видян 4491 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

България води антикласацията в ЕС в негативното отношение към ваксините, като 60% заявяват, че не биха се ваксинирали, при румънците антиваксърите са наполовина. Старото правителство не проведе медийна кампания за популяризиране затова страната ни изостава в имунизирането на населението в сравнение с другите държави. Като едва 10,5% от българите над 60 г. са с две дози ваксини срещу К19. Новият кабинет почна от 2 дни, но плахо и ненацелено, като въведе нова организация на ваксинирането.  В различни дни трябваше да се ваксинират хората под и над 60 г.   24 часа по-късно здравният министър промени заповедта, добавяйки думата "приоритетно". Това означава, че не се забранява имунизацията и на другите групи желаещи в определените за по-възрастните хора дни, което дава възможност зелените коридори да продължат.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Мъ, я чупка! 24.05.2021 16:49

    Ей ся ще взема да се ваксинирам за модифициран щам на грип. Вече го изкарах, придружен с Лайм. Биг Фарма да ме цуне отзад.

  • 005 Anonimen 24.05.2021 15:31

    Странна гледка са тези зелени коридори...Едни хорица,стиснали в ръце някакви хартийки,на които пише,че си съгласен да те използват като опитна мишка и каквито и странични ефекти да има-сам си си вшновен.Колко време мина от прилагането на първите дози в света?Защо все още изискват т.н.информирано съгласие?Ето,затова си оставам в 60-те Процента.

  • 004 Anonimen 24.05.2021 12:30

    За тази статия,колко вземаме.КОЛКО.Този който работи със Статистика и %,обикновено иска да прикрие/излъже/ определени действия или бездействия на личност или група от хора и събития,ВРЕДНИ ЗА ЧОВЕКА и неговата свобода и достойство.Конспирация се казва тогава когато определено събитие,не може да се докаже с реални факти и материали проверени поне от няколко независими източници,а само с предположения.А факти за тази "болест' к-19 и последвалите ваксини за нялколко месеца,колкоъто искате,включително и починали от тях,което е НЕ ДОПУСТИМО,дори и 1-човек да почине от това.

  • 003 Anonimen 24.05.2021 11:35

    Когато става въпрос за трилиони печалба за сметка на здравето и живота на хората няма друг вариант. До като производителите не поемат гаранция за странични ефекти и смърт от техните ваксини няма друг вариант. Защо година след оповестената еднократна ваксина в 2 дози сега се налага ежегодишна ваксинация? Няма конспирация, това си е живо изтребване на човечеството от тези дето се правят на големи хуманисти с многото фондации!!!

  • 002 Anonimen 24.05.2021 11:12

    Отказът от ваксиниране е следствие от наглото отхвърляне на едни ваксини и налагането на други, по лоши. Явно тук не става въпрос за здраве, а за бизнес, носещ огромни печалби.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец