Свързани новини

06.02.2011 17:35

6 години за наш сводник в Белгия

Видян 1678 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Под заглавие ''В сърцето на българския сводник'' белгийският вестник Дерниер йор съобщава за постановена присъда по дело, заведено срещу Емил Балинов (37) за сводничество, тъй като заставял съпругата си да проституира, за да издържа семейството.


Той е е осъден от поправителния съд в Брюксел на шест години затвор при строг режим, уточнява БТА.


В публикацията се посочва, че жената била омъжена насила на 15-годишна възраст. За да реши делото, съдът бе принуден да се потопи в атмосфера на отминали времена, посочва авторът на статията. Пострадалата е подала оплакване в полицията в Скарбек през септември миналата година.


Балинов напуснал България сам и пристигнал в Брюксел, за да работи. В Белгия той заживял с друга жена, а съпругата му в България - с друг мъж. През 2007-а Балинов пристигнал в София, за да отведе съпругата и трите им деца в апартамента, където вече живеел. Още в деня, в който пристигнали в Брюксел, той извел на тротоара съпругата си и я заставил да проституира. „Това е единственият начин да си осигурим завършването на дома си в България и за да отгледаме децата, както трябва“, било неговото обяснение, цитирано след съдебните заседания.


След като жената ясно отказала да се съобрази с желанията на съпруга си, била пребита от него, се посочва в информацията. По-късно, заради икономии, сеансите с клиенти били организирани в дома на двойката. Това продължило две години, като пред полицията децата са потвърдили, че майка им често била удряна от баща им, особено в лицето и с упреците, че не е заработила достатъчно.


Ако се впуснем в досието, ще почувстваме духа на една друга епоха, пише в коментарното си заключение авторът в Дерниер йор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

близнаци