Огромен скандал гръмна в Италия, след като се оказа, че на регионални избори социалистическата партия е купувала вот по 50 евро на глас.

Свързани новини

08.04.2024 15:21

€50 на глас плащат социалистите в Италия

Видян 1134 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Огромен скандал гръмна в Италия, след като се оказа, че на регионални избори социалистическата партия е купувала вот по 50 евро на глас. Доказаните при разследването са 8000, но се очаква истинският размер на покупко-продажбата да е 20 000 гласа. С тях представителка на Демократическата партия, както се наричат екскомунистите на Ботуша, е станала шеф на транспорта и транспортната инфраструктура. И се е отблагодарила подобаващо на двата мафиотски клана от Ндрангета, чрез които е станала покупко-продажбата на гласове, с поръчки към техните фирми за пътно строителство.

Червените попаднаха под огън дори от коалиционните си партньори от Пет звезди, които се опасяват да не бъдат завлечени надолу в навечерието на европейските избори само след 2 месеца. Възмущението беше изразено лично от лидера и експремиер - професора по право Конте.

В отговор Алесия Морани, депутатка от соцпартията, призова пред Медиасет другите политици да не си позволявали да се правят на морални съдници над нейните другари. И увери, че повече няма да правят така. Същевременно нападна вътрешното министерство и прокуратурата, които се били "съюзили с мафията", за да разследват.

Всяка прилика с действителни лица и събития, включително с актуални български с главни секретари и контрабандисти, Промени и други, е случайна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 09.04.2024 09:12

    първа грижа на пишман капиталистите е да оплюват псевдо социалистите, да става шоу, ама публиката в Италия тича след охранявания здравен министър и крещи- "убиец с отровните ковид ваксини", това са близките на измрели от ваксините

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да