Член на екипажа, който е работил на круизни кораби в продължение на девет години, разкрива четири от нещата, които работниците на борда мразят да правят пътниците.

Свързани новини

07.04.2024 07:44

4-те неща, които екипажът МРАЗИ да правят пътниците на круизи

Видян 11552 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Член на екипажа, който е работил на круизни кораби в продължение на девет години, разкрива четири от нещата, които работниците на борда мразят да правят пътниците.

28-годишната Луси Соутъртън от Бирмингам документира преживяванията си и споделя информация и съвети за задкулисието със своите 65 000 абонати в YouTube, където публикува под името "Круиз като екипаж".

В едно от последните си видеа тя разказва на зрителите как е разговаряла с някои от членовете на екипажа, за да разбере кои са най-големите им болки.


Разхвърляни кабини


Първият проблем, който Люси спомена, е от разговор с персонала на каютите и стюардесите - това е отговор, който тя получава "в огромна степен".
Тя обясни: "Те не понасят, когато каютите са разхвърляни, защото тяхната работа е да чистят, а не да подреждат.


"Няма проблем, когато на леглото са оставени няколко тениски или има малко безпорядък и други неща, но има каюти, в които влизаш и е безумно да си помислиш, че са на борда само за пет дни, защото навсякъде има толкова много боклуци.


"Как да почистим успешно каютата, ако навсякъде има неща?  Те казаха, че трябва да прекараме време в преместване на нещата.


За да даде пример, тя добави: "Да кажем, че има купчина дрехи на леглото - те са като: "Не можем просто да преместим купчината дрехи на пода, трябва да сгънем дрехите".


"Това не е тяхна работа, но няма да изглежда добре, ако просто преместят купчината дрехи на пода".
Люси посъветва почиващите "просто да се съобразяват, когато са на круизен кораб и останат в каютата си, че работата на икономката е да почисти и дезинфекцира каютата ви, а не да подрежда бъркотията ви, така че просто имайте това предвид".


Пътници, които флиртуват с членове на екипажа


На следващо място тя предупреждава пътниците, че флиртът с членовете на екипажа може да няма ефекта, който те си мислят, че ще има.


Тя припомня: "Когато пътниците флиртуват с вас и мислят, че имат шанс с вас само защото сте член на екипажа.


"Знам, че всички си мислите, че това е коментар на жена, но той е от две момчета.
"Беше смешно, защото ги попитах кое е нещото, което мразят да правят пътниците, а и двамата бяха едри, набити мъже. Те казаха "сексуален тормоз".


"Пияните жени са много настойчиви, много са трогателни и основно искат да ни влязат в гащите. Така че той просто казваше, че това е много досадно, когато просто се опитваш да си вършиш работата и очевидно трябва да бъдеш приятелски настроен".


Ютубърът и член на екипажа продължи: "Но е трудно, когато те го приемат по друг начин и си мислят, че имат шанс с теб само защото си секси член на екипажа и това е малко забранено, така че е вълнуващо.
"Особено ако са голяма група дами, дошли на круиз, всички са малко пияни, всички си мислят, че е забавно да флиртуват със секси бармана или секси сервитьора, но просто имайте предвид, че той може да не иска това внимание".


 Без маниери


Люси добавя, че следващият въпрос "очевидно се разбира от само себе си".


Тя разказва на последователите си: "С някои хора от екипажа често се отнасят така, сякаш те не са хора.
"Не е нужно нищо, за да кажете просто: "Здравей, как си? Можеш ли да ми помогнеш с това?


"Не е нужно нищо, но се случва толкова често, че или пътник ще влезе в магазина ми, или ще отиде в бара, или ще отиде където и да е на кораба и просто ще влезе, ще види член на екипажа и ще каже: "Дай ми от това".


 "Това е просто грубо и мисля, че с маниерите причината, поради която ме дразни толкова много и дразни толкова много членовете на екипажа, е, че не е нужно нищо, за да кажете просто "моля" или "благодаря".
Тя продължи: "Понякога, когато стоя пред магазина си, някой просто минава покрай мен и казва "Тоалетна?". Те питат за тоалетната, но ако добавите още няколко думи към изречението си, това е от голямо значение.


"Например: "Съжалявам, можете ли да ми кажете къде е тоалетната?" или "Моля, можете ли да ме насочите към тоалетната?


'Няма нужда от това, защото просто е толкова лесно да бъдеш учтив, особено когато си на почивка. Кой е недоволен от ваканцията?


Самохвалство


И накрая, експертът по круизинг мрази пътниците, които се хвалят, особено пред тези, които нямат толкова пари, колкото тях.


Тя разкрива: "Хората обичат да се хвалят и всичко, което бих казала за хваленето, е да познавате аудиторията си.


Също така смятам, че е много неприятно, когато видиш наистина богат пътник да се хвали с новата си кола или часовник, който струва 50 000 паунда или нещо друго.
"Човекът, на когото се хвалят, е от бедна страна или може само да мечтае да се доближи до такива неща, да не говорим, че сам ги притежава.


Тя заключи: "Просто внимавайте пред кого се хвалите - хвалите се пред хора, които са на подобно на вас ниво.


"Не се хвалете с новия си Mercedez-Benz пред член на екипажа, който работи всеки час, който Бог му изпрати, само за да може да изпраща достатъчно пари у дома, за да издържа петте си семейства".


 Източник: dailymail.co.uk


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.04.2024 21:59

    Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

лъв

Опитайте се да подобрите отношения


Опитайте се да подобрите отношения или да изгладите