От думите му стана известно, че списъците, с които към момента се работи, не са съвсем точни.

Свързани новини

03.11.2022 14:36

3200 украинци "липсват" от хотелите, в които са били настанени: Демерджиев

Видян 1561 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

МВР ще актуализира данните за настанените в хотели украински бежанци, каза служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. От думите му стана известно, че списъците, с които към момента се работи, не са съвсем точни.

„Направихме проверка и впрочем тя е тревожна. Нейната цел беше да се установи профилът на хората, настанени в хотелите и да се види кои от тях попадат в така наречените уязвими групи. От проверени 14 000 души, се оказа че 3 200 липсват – няма ги в местата за настаняване, където е посочено, че са“, заяви Демерджиев.

„Направили сме списък с базите, в които могат да бъдат настанени украински бежанци. Проверили сме ги. В нито един момент няма да позволим да сме в ситуация, в която няма да има къде да бъдат настанени хора, които желаят да бъдат настанени. 34 000 са местата на първо четене, които установихме. Намират се в цялата страна. В момента ще предпочитаме базите, които се намират край морето, за да може преместването да стане по-лесно за тези, които се намират в района на Бургас“, допълни вътрешният министър.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 03.11.2022 14:44

    Ами като народ те са известни като банка на наемни убийци, проституция, търговия с наркотици, крадци, абе истински апаши от най-висока класа. Свикнаха наглеците да си почиват безплатно по курортите ни за сметка на залъка от устата на мизерните българи, за което са виновни властите и сега трудно ще върнем изходната позиция, защото те са много нагли и нахални и смятат, че всички са им длъжни

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

близнаци