07.04.2024 11:04

3-и път хващат каращ пил ПП-съветника от комисията за пътна безопасност

Видян 2136 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Макар и юрист, а в момента член на Комисията по пътна безопасност на столичния парламент, Благовест Георгиев, който предизвика пиян зад волана катастрофа в София в петък вечер на бул. Драган Цанков, за трети път е хванат в прегазване на Закона за движение по пътищата и по всички правила би трябвало да се озове на топло. Нова телевизия припомни, че той първо е отказал дрегел след катастрофа през 2007 г., а през 2017 г., когато отново причинява инцидент, в кръвта му са открити 0,8 промила алкохол, което е незаконно и му е отнета книжката, наложена му е 700 лв.глоба.


Не става ясно защо той се е държал не особено редно с органите на реда, а според някои източници им е отправял и закани, явно осланйки се на друг виден кадър на ПП - главния секретар на МВР, уличен с фотофакти в близки познанства с известни трафиканти? Не е ясно също, след като има рецидив, защо не е арестуван? Заради явната близост с премиера Денков, която лии от снимката ли?


И още: С кой акъл и с какви очи Лена Бориславова е наложила такъв човек не просто за съветник в София на ПП, но и за член точно на комисията по пътна безопаност и транспорт, след като е известно каква блюстителка е на морала и как се възмущава от прегрешенията на други?



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.04.2024 21:58

    Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей