Васил Михайлов

Свързани новини

02.10.2023 16:30

20 месеца условно за прокурорския син от Перник

Видян 2523 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов получава 20 месеца условна присъда, след като е направил самопризнания за извършени от него две престъпления. Това съобщи на брифинг прокурор Георги Иванов от Софийската районна прокуратура.


„През изминалата седмица беше насрочено съдебно заседание в Районен съд - Сливница. При проведеното заседание Васил Михайлов от Перник призна вината си за извършени две престъпления на територията на Перник и му бе възложено наказание лишаване от свобода в размер на 20 месеца с 4 години изпитателен срок“, добави Иванов.


Той подчерта, че самопризнанията по двете престъпления са за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди и закана с убийство на мъж в близост до детска площадка. По думите му съдебният състав е преценил, че самопризнанието се подкрепя от събраните доказателства и се възлага наказание лишаване от свобода в размер на 20 месеца с 4 години изпитателен срок.
Съдебният акт е окончателен и е влязъл в сила.


Иванов подчерта, че заканите за убийство са били през май 2022 г., след което припомни, че срещу Михайлов продължава наказателно производство за извършени от него осем престъпления и по него предстои заседание в Софийския районен съд през ноември тази година.


„По отношение на Михайлов също така продължава разследване за отправени от него закани за убийство спрямо лице от женски пол на територията на Перник“, каза прокурор Георги Иванов.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец