Двама заместник-министри, председателка на Държавна агенция - с ранг малко под министерство и лично подчинена на премиера, който по някакво чудо е изпуснал да се намеси и той, та и нейната главна секретарка хукнаха да се намесват в тийнейджърска драма в спортно училище

Свързани новини

14.02.2024 14:22

2-ма зам.-министри и шефка на Държавна агенция се намесиха в тийн драма: Невероятно

Видян 1298 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Двама заместник-министри, председателка на Държавна агенция - с ранг малко под министерство и лично подчинена на премиера, който по някакво чудо е изпуснал да се намеси и той, та и нейната главна секретарка хукнаха да наблюдават тийнейджърска драма в спортно училище.  Както четем в нарочен пресрилийс на Министерството на младежта и спорта:


"На място в училището още преди обяд пристигнаха заместник-министрите на младежта и спорта - проф. Даниела Дашева и Иво Кацаров, председателят и главният секретар на Държавната агенция за закрила на детето – Теодора Иванова и Камелия Николова.По предварителни данни в междучасие в училищния коридор е възникнало пререкание между момиче и момче, момичето е ударено. Вследствие на случилото се роднини на ученичката са опитали да се саморазправят с момчето. Персоналът на училището е реагирал изключително адекватно и своевременно. По казуса са ангажирани всички отговорни институции, чиито екипи предприемат необходимите мерки. С учениците и с учителите ще работят психолози".

В задачата се пита: след като персоналът на училището е реагирал адекватно и своевременно, т.е. преди делегацията на високо равнище, а после и отговорните институции на логичното тяхно ниско ниво са си свършили работата, защо се е наложило толкова много висши сановници лично да се месят в тийнейджърската драма?



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Илиева 14.02.2024 16:30

    Тази зам.министърка вместо да обикаля училищата да каже нещо по въпроса за подкупа….Преносителят каза,че е за нея.Арестуваха го и бързо го пуснаха.Шефа на федрацията по борба майче още е затворен.Какво става?Ако тази е невинна защо мълчи?Навярно всичко е заметено и точка по въпроса.Така е у нас и така ще бъде!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв