27.01.2009 12:28

2 години пробация за фалшификация

Видян 1500 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пловдивският окръжен съд осъди на пробация за срок от две години подсъдимия Георги Георгиев на 42 г., съобщи пресслужбата на Съда, цитирани от БГНЕС.


Наказанието включва задължителна регистрация на настоящия адрес за срок от две години, задължителни периодични срещи с пробационен служител за срок от 2 години, както и поправителен труд при 10 процента удръжки в полза на държавата за срок от шест месеца. Той беше признат за виновен в това, че през периода края на 2007 г. до 07.07.2008 г. в гр. Пловдив при условията на продължавано престъпление е придобил и на ул. „Брезовско шосе” си е служил с подправени държавни ценни книжа – 632 бр. акцизни бандероли за високоалкохолни спиртни напитки, за които е знаел, че са подправени. Георгиев се занимавал с търговия на алкохолни напитки в склад на ул. „Брезовско шосе”, като се снабдявал от неустановено лице с бутилки алкохол с фалшиви бандероли, които му носели значително по – голяма печалба. На няколко пъти в склада му били извършвани проверки, но тъй като преди това бил предупреждаван за тях в телефонен разговор, той изнасял бутилките с фалшиви бандероли извън склада и след проверката отново ги внасял.
На 07.07.2008 г. в склада му било извършено претърсване и изземване, при което били открити голямо количество бутилки водка „ Флирт ”, „Савой клуб ” и „ Карнобатска гроздова ” с фалшиви бандероли. Делото се разгледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие – с предварително изслушване без разпит на свидетелите и вещите лица пред съда. Подсъдимият признава фактическите обстоятелства по повдигнатото му обвинение. Затова му беше определено наказание под предвидения минимален размер. Присъдата подлежи на обжалване в 15 дневен срок пред Апелативния съд.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци