Свързани новини

14.08.2013 17:18

14-годишен изнасилва 12-годишно момче с умствени затруднения

Видян 2495 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сексуална гавра с дете разтърси врачанското с. Мраморен, разтревожи родителите и възрастните хора. 12-годишно момче с умствени затруднения от Враца било изнасилено от две години по-голям столичанин. Случаят вече е разследван от полицията, а собствена проверка извършват и от отдела за закрила на детето, предаде 24 часа.


И двете момчета били деца на разведени родители, пратени при бабите си през ваканцията в селото. Бабата и дядото на по-малкия сем. Дишкови научили за насилието над внука им от библиотекарката на местното читалище Емилия Петрова, пред която детето споделило случилото се.


"Момчето идваше почти всеки ден в библиотеката, но един ден влезе с раздърпани и скъсани дрехи, доста потиснато, разказва Петрова. - Заедно с колегата хореограф Николай Николов успяхме да успокоим детето и да предразположим да ни разкаже какво се е случило. Разказът му направо ни потресе и веднага се обадихме в полицията."


Този ден внукът на Дишкови срещнал в центъра на селото баткото от София, с когото не се познавали преди. Тийнейджърът предложил на хлапака да го повози на колелото си и го закарал на обрасла с храсти ливади над селските гробища.


Там софиянецът набил по-малкия и го изнасилил. Принудил го и към орален секс, след което го предупредил да не споделя с никога за станалото, за да не му се случи нещо лошо.


Насиленото дете веднага било пратено в хирургията на врачанската болница, а криминалисти от Враца започнали разследване. Уведомени за случая двама социални работници от "Закрила на детето" посетили пострадалото дете в болницата и разговаряли с майка му. От отдела съобщиха, че продължават да работят по този неприятен случай и са потърсили среща с родителите на насилника.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

скорпион