10-и ден дървеса пречат на хората дори в топцентъра

Свързани новини

04.12.2023 14:18

10-и ден дървеса пречат на хората дори в топцентъра

Видян 1542 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият кмет и издигналата го коалиция ППДБСС обещаха и се клеха безброй пъти в кампанията, че София ще бъде по-проходима „за хората, не за колите”, сякаш колите не возят хора.


ВИЖ СНИМКИ ТУК!


Всъщност обаче 10-и ден след първия мокър снеговалеж за сезона великият управленец, както ни представяха Терзиев, назначеният от съ-кмета му Бонев нов шеф на Столичния инспекторат и помагалите им в кампанията фирми, които трябва да почистват града на олигарсите Домусчиеви и Румен Вълка, които за награда ще получат и 19% повече пари догодина за НЕчистенето си, не могат дори да съберат клонаците от тротоарите. По които всъщност ходят хората, за които уж щяха да се грижат в един „по-чист” град. Тотална управленска немощ.


Снимахме само 3 места в топцентъра, без да можем да обхванем и квартали като Лозенец и Борово например, където положението е викане на неволята. Виждате тротоара на ъгъла на улиците Ст.Караджа и Дякон Игнатий до централната поща, на ъгъла на ул. Раковски и ул. Славянска пред Министерството на финансите на колидера на управляващата ППДБ Асен Василев и между министерствата на правосъдието и на отбраната на министрите – звезди Т. Тагарев и Ат.Славов, също от ППДБ.


Дори да приемем, че кметът – съпартиец е над тези неща, профучавайки по улиците с кортежа си с частна охрана, с която не се разделя дори в салоните на общината, сякаш някой ще го открадне, интересно е как 10 дни този боклук не прави впечатление на министрите до входовете на ведомствата им. Нито пък на районния кмет от ППДБ Трайчо Трайков, лично отговорен за почистването, заедно с Домусчиеви и Вълка.

Радостина Тонева


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни